Jak skontaktować się z Microsoft Polska. Problem z MS Wireless Keyboard 800
Już sam nie wiem, co się tej klawiaturze zrobiło...
Gdy dziś próbowałem odpalić kompa, klawiatura zaczęła nieustannie wklepywać literę "c".
Myśląc, że jakiś brud się dostał pod klawisz, wyciągnąłem klawisz c, a tam czysto.
Odpaliłem kompa z wyjętym klawiszem i nadal widzę tylko "cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc".
Sprawdziłem inną klawiaturę i inne chodzą świetnie.
Tak więc uznałem, że klawiatura MS się pierdykła. (klawiatura kupiona 6 października tego roku...)
Od razu wziąłem się za szukanie ich pomocy technicznej, lecz jak nie przekieruje mnie do MS USA, to widzę opłatę 132zł za połączenie (WTF!!??), czytam setny wątek na temat "Sprawdź połączenie", dostaję oczopląsu od ilości numerów infolinii MS Polska.
W końcu zadzwoniłem na ich numer (801 802 000) a tam automat mi mówi: "Wprowadz numer indentyfikacyjny, jeśli nie posiadasz może być naliczona opłata. Czy jesteś klientem firmowym? Czego dotyczy mój telefon (do wyboru aktywacja konta Xbox, problemy z Windowsem, sklep, uaktualnienie Win7 do Win8)"
Jakimś cudownym sposobem znalazłem kontakt mailowy z pomocą techniczną MS. Po wypełnieniu formularza wyświetla mi się napis: "Ocena istotności: Istotność C (minimalny wpływ na firmę)"
Ktoś wie jak skutecznie dobić się do nich? (odpada opcja wbicia tam i zrobienia jesieni stulecia :D )