Jak najtaniej zdobyć 150 CDPunktów?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
07.06.2011 13:34
xanat0s
1
odpowiedz
xanat0s
255
Wind of Change

Jak najtaniej zdobyć 150 CDPunktów?

Naszła mnie ochota, żeby sobie zagrać w Baldur's Gate - niestety oprócz GOG nie idzie tego dostać (poza allegro, ale nie chce mi się czekać na wysyłkę :)), a na tym serwisie kosztuje prawie 10 euro, czyli dosyć sporo.

Za to w programie lojalnościowym CDP za 300 pkt można BG z goga mieć za darmo. Mam 168 pkt, więc trochę mi brakuje. Uznałem więc, że może warto kupić sobie jakąś ciekawą grę CDP za 150 pkt - tyle dostałem za rejestrację Wiedźmina 2, więc pewnie za inne nówki też tyle jest.

Ktoś może się orientuje, jaka najtańsza gra CDP daje te 150 punktów? :)

Na pytanie - to dlaczego nie chcę wydać 10 euro na BG, a chcę np. 100 zł na coś innego odpowiadam, że takto będę miał 2 ciekawe gry, a nie tylko jedną :)

07.06.2011 13:52
Miniu
2
odpowiedz
Miniu
192
Senator

Ceny na Gogu sa w dolarach a nie w euro.

07.06.2011 13:54
xanat0s
3
odpowiedz
xanat0s
255
Wind of Change

No tak, fakt, pomyliłem się - hm, to teraz robi się tylko 26 zł. Już bardziej znośnie - dzięki za zwrócenie uwagi :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl