Jak grać w far cry 3 na padzie?
Co ustawić? Wybieram w opcjach "kontroler" ale nie mogę zmienić ustawień klawiszy klawiatury na te na padzie. Co zrobić?
ale ja nie gram na padzie od xboxa tylko na zwyklym
Widocznie gra może go nie rozpoznawać. W takim wypadku powinien pomoc programy podany przez wolfino. W innych grach ten pad działa?
Jakbyś miał normalny, oryginalny kontroler Microsoftu od X360 i/lub XONE to byś problemu nie miał. Tak to jest jak się kupuje jakieś tanie pady w biedronce za 30zł...
Nie zamieniaj myszki na pada w żadnej grze fps, ani w ogóle w żadnej grze w której wystepuje celownik. Po prostu nie rób tego.
spoiler start
Zaopatrz się w oryginalny pad od x360, dostaniesz za jakieś 99zł i nie będzie problemów z kompatybilnością, a co do jakości, to te pady są chyba nie do zajechania, ja swój od xboxa mam już około 8 lat i nic się z nim nie dzieje, wręcz z wiekiem stał się wygodniejszy bo bardziej się "wyrobił". Pad obojętnie czy będzie w pudełku z przeznaczeniem na pc czy x360, jeden i drugi będzie działał na obu platformach, tylko nie łakom się na podróby z allegro, kup w sklepie internetowym.
spoiler stop