Jak była najgorsza misja R3/CapsLock w gta Vice City??

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
04.02.2017 19:47
😈
1
odpowiedz
zanonimizowany1214037
2
Junior

Jak była najgorsza misja R3/CapsLock w gta Vice City??

Jestem ciekawy co w tych misjach było dla was trudna.
Ja osobiście mam dwie, a mianowicie karetka, bo czasochłonna. Ale najgorsza to taksówka. 100 pasażerów, marny zarobek i bezczelność. Dlaczego bezczelność? Otóż odpowiem. Aktywuję sobie misję w okolicy drukarni. Mam klienta do salonu samochodów. Jadę pomału, mam SPEED BONUS:179. Kolejny kurs: taksówkaria w Haiti, jadę ze średnią prędkością: Speed bonus 160. Kolejny pajac do przewózki chce się dostać bardzo daleko, pizzeria 50 metrów stąd. Speed bonus 224. Teraz mam do szpitala w Havanie. Płaca 197. Następna stacja Doki, zapłata 204 i 500 za 5 z rzędu. AA teraz wyjaśnię bezczelność. Pewien cep wsiada do taksówki, wyświetla się "The Stadium in Downtown"". Za****d**am jak złodziej przed policją zwiewa, upłynie 90sek jak jestem na miejscu i co? FARE COMPLETE 96$!!! Nigdy więcej wypraw z doków do downtown! Teraz jak mam tak to wysiadam z taksówki i włączam od nowa. Już więcej płacą za z salonu aut do policji w havanie niż z doków na stadion. Nie dość że więcej pieniędzy to i szybciej. A jeszcze ciekawostka. Zawożę gościa na lotnisko lub stadion. Następny klient czeka sobie na schodach stadionu lub w środku lotniska. Jak mam wjechać do środka lotniska! Przecież nie wjadę tam, bo szyby pancerne, a też nie wyjdę po niego pieszo, bo misja się wyłączy. Całe szczęście już z VC mam spokój, mam 100% i się bawię, ciągle biorę ochroniarzy i zachowanego niezniszczalnego Admirala z misji Guardian Angels. Mogłem zachować jeszcze dwa, ale miałem jedna kryjówkę z garażem. Wracając do tematu: Zapraszam do wypowiadania się jaka misja tego typu była najgorsza dla was?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl