iPod - jak to jest z tą pamięcią?
Witam.
Kiedyś miałem dylemat co kupić PSP czy iPod'a. Kupiłem PSP ale to był zły wybór, więc postanowiłem je sprzedać, teraz zbieram na sprzęt od Appla. I zastanawiam się nad iPodem 4g 8GB, tylko moje pytanie jest takie - czy będę mógł przenieść nieużywane programy, gry, zdjęcia, filmy na pendrive, po to by kiedyś znów "dać" je na iPoda?
nie ma dobrego wyboru pomiedzy psp i ipodem, po prostu kup nintendo dsi za 250zl i masz 5 lat zabawy non-stop
mozna - wszystko co zakupisz jest przypisane do swego konta i instalki ich masz na dysku ;) i zaznaczasz co tak naprawde chcesz synchronizowac.
Jeżeli jest taka opcja, że mogę przenosić pliki na np. pendrive a potem z powrotem je przenosić na iPoda to po co są wersje z większą pamięcią?
[2] - Ja pytam o iPoda a nie o jakieś badziewne nintendo, jeżeli kupować Japończyka to tylko 3DS.
Koniec tematu o nintendo ds/dsi/lite/3ds. :)
jeżeli kupować Japończyka to tylko 3DS
nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz :D
[4]
Po to żeby nie robić tego o czym piszesz.
Ja mam samej muzyki ponad 20 gb, a jeszcze gry i aplikacje i nie jestem sobie w stanie wyobrazić ciągłego żonglowania plikami.
Co to za debilne pytanie w ogóle? Po co są dyski 1TB skoro spokojnie wystarczyłoby 100GB, a resztę można by trzymać na pendrive'ach? :P
komputery? Technika jak już, bo iPody nie mają wiele wspólnego ani z komputerami, ani z komórkami.
[7] - Ale to chodziło tylko o pamięć :) Czepiasz się :P Zresztą nie kłóćmy się o byle błąd :)
czy będę mógł przenieść nieużywane programy, gry, zdjęcia, filmy na pendrive, po to by kiedyś znów "dać" je na iPoda?
Po pierwsze wszystko co ściągasz i tak zapisuję się na komputerze w iTunes przy synchronizacji, po drugie nawet jak to wywalisz to możesz pobrać jeszcze raz wszystko co kupiłeś (nawet jeśli "kupiłeś" darmowe aplikacje) w sklepie iTunes oczywiście bez dodatkowej dopłaty ;)