Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

iPhone 16 Pro Max czy 17 Pro Max?

Forum iOS
Odpowiedz
26.02.2026 19:49
1
odpowiedz
?-?-?-?
161
Last Of The Wilds

iPhone 16 Pro Max czy 17 Pro Max?

Może ktoś używa, uzywał któregoś z tych telefonów i może mieć jakąś opinie o tym.
Różnica w cenie 1000 pln. Może wezmę w raty 0 :))
Czy warto dopłacić więcej i kupić 17?

Będę kupował nowy telefon i wybór padł na te dwa modele. Dylematy są. 17 nowy itd... 16 starszy ale solidniejsza konstrucja, tytan itd...

Esim.

I czy prawda że model który ma tylko wli wyłącznie esim, jego bateria jest nieco większa niż w modelu z nanosim? Bo raczej esim mi wystarczy.

post wyedytowany przez ?-?-?-? 2026-02-26 19:50:58
26.02.2026 19:54
Loon
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Loon
146
mohenjodaro

Ja używam 16 Pro Max, ale miałem chwile 17 Pro (bez Max). Ogólnie ja bym chyba dopłacił, bo nowy model miał jakiś taki delikatny powiew świeżości, a mój 16 Pro Max niczym się nie różni od 13 Pro, którego używałem wcześniej

27.02.2026 11:34
2.1
odpowiedz
?-?-?-?
161
Last Of The Wilds

Znajdziemy 17 z 2x esim z dostępnością w pl?

Forum Forum iOS
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl