Internet - telefon\na karte

Mobile
Odpowiedz
04.06.2014 17:25
1
odpowiedz
Dessloch
267
Legend

Internet - telefon\na karte

pytanie do orientujacych sie, gdzie obecnie najtaniej i z najmniejszym wysilkiem mozna miec Internet w telefonie?

nie chce mi sie przegladac ofert, a nie chce mi sie tez regularnie doladowywac telefonu, zeby byla kasa na Internet...

rozmowy mnie nie interesuja, do tego uzywam sluzbowego, a Internet miec dobrze w 2 telefonach...

myslalem, ze Play zawsze mial najfajniejsza oferte Internetowa ale ich Lubie to:

Wartość
doładowania

Bonus
za doładowanie

Ważność połączeń
wychodzących

Ważność połączeń
przychodzących

5-9 zł 50 MB 5 dni 65 dni
10-24 zł 200 MB 10 dni 70 dni
25-49 zł 500 MB 30 dni 90 dni
50-99 zł 1,5 GB 100 dni 160 dni
100+ zł 3,5 GB 150 dni 210 dn

juz nie mowic o tym, ze w spisie rzeczy jest 0zl za Internet, ale zakladam ze to tylko jakas promocja przez miesiac? czy co innego? nie moge znalezc zadnego regulaminu...

04.06.2014 18:56
Gonsiur
2
odpowiedz
Gonsiur
138
HUEHUEHUE

juz nie mowic o tym, ze w spisie rzeczy jest 0zl za Internet, ale zakladam ze to tylko jakas promocja przez miesiac? czy co innego? nie moge znalezc zadnego regulaminu...
Tzn. ze jak wyczerpiesz pakiet to internet masz dalej za darmo, tylko predkosc zwalnia do bodajze 32 kbit/s.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl