Witam, niedawno moje problemy z internetem (UPC, 60 mbps) zaczęły się powiększać - dzisiaj prędkość internetu była niesamowicie niska, przez co nie mogłem obejrzeć w spokoju nawet filmiku na youtube, obecnie w ogóle nie działa. Komputer korzysta z karty sieciowej. Pokazane jest, że komputer ma połączenie z internetem, aczkolwiek nie ładuje się żadna strona, a pobieranie na Steamie wynosi 0 B/s. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu, oprócz wezwania "fachowca" z UPC? Dodam, że na innych urządzeniach internet działa.
Może złapałeś lub ściągnąłeś jakiegoś trojana, który zamula neta <--skoro na innych urządzeniach jest ok.
[3] Ale to, że internet chodzi źle (częste chwilowe braki, rozłączanie od internetu) na wszystkich urządzeniach akurat jest winą UPC :)
[2] Zaraz przeskanuję komputer
Skoro twierdzisz że to wina dostawcy to dzwoń na infolinie i zgłoś awarie tutaj nikt ci nie pomoże.
Jak to nie winisz a co napisałeś wyżej ślepy czy masz problemy z pamięcią ?
post numer 4 ''[3] Ale to, że internet chodzi źle (częste chwilowe braki, rozłączanie od internetu) na wszystkich urządzeniach akurat jest winą UPC :)''
Nie powiedziałem, że moim obecnym problemem są częste, chwilowe braki połączenia z siecią. Powiedziałem, że na moim komputerze internet w ogóle nie działa - to jest ten problem. Także u mnie ze wzrokiem i pamięcią jest wszystko w porządku, natomiast ty potrenuj czytanie ze zrozumieniem, przyda się na przyszłość :)
To na początku zastanów się z czym masz problem:
upc >> dzwoń na infolinie
komputer >> prawdopodobnie format będzie najlepszym rozwiązaniem
W sumie jest już w porządku, malwarebytes usunął 6 potencjalnie groźnych plików, internet póki co hula, gra na Steam się pobrała.