Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Interesujące maile

09.04.2012 21:58
Damian1539
😃
1
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

Interesujące maile

A jednak warto mieć pocztę.

Najdroższy,
Jak się dzisiaj czujesz?, Proszę się nie obrażać lub zaskoczenie, kiedy pojawi się ten komunikat ode mnie, tylko, że zostały zobowiązane do zaufać ze względu na moją sytuację w obozie uchodźców,
Pozwól mi przede wszystkim ujawnić moje samooceny dla Ciebie, i będzie wymagać najlepiej jak uczciwość po poznaniu, o których, że jestem, będę naprawdę jak nam się dobre stosunki, mimo wszystko, bo mam uczucie, że jesteś Osoba, modlą się i mamy nadzieję na na mojej drodze kiedykolwiek teraz i wierzę, że weźmiecie pod uwagę moje uczucia i wewnętrzne pragnienie spotkania kilka dni, uważam, że odpowiedzi "tak" dla tej wiadomości będzie początek pragnie trwałego związek bez zdrady,

MY PROFILE

I postanowił skontaktować się ze względu na pilny charakter mojej sytuacji tu i po przeczytaniu swój profil, który przyciągnie wszelkie rozsądne kobiety. My name is Miss Helena Lemi Milla. Mam 28 lat dziewczyna z kraju zwanego Republiki Sudanu w Afryce, jestem tylko córką Late Dr.Jimmy Lemi Milla. były minister spraw spółdzielni i Rozwoju Wsi Republiki Sudanu pod przewodnictwem prezydenta Omara al-Baszira,

Mój ojciec został zabity przez rząd prezydenta Omara al-Bashira, bo zabił mojego ojca za prowadzenie (Sudan People's Liberation Movement) (SPLM) mojego zmarłego ojca, zginął w dniu 9 lutego 2011 r. shot Gun,

Możesz przeczytać poniżej stronie internetowej:

http://www.blebleblebleble

Jestem zmuszony do skontaktowania się z powodu złego traktowania I, otrzymuję od mojej matki kroku. Ona planuje zabrać wszystkie moje późno ojca skarbowych i właściwości ode mnie, ponieważ niespodziewane śmierci mojego umiłowanego Ojca.
Tymczasem chciałem uciec z Afryki, w każdym miejscu na świecie, ale ukryć mój paszport międzynarodowych i innych cennych dokumentów podróży. Na szczęście ona nie odkryć, gdzie trzymałem Ojców plików, który zawiera ważne dokumenty. Dlatego postanowiłem uciec do obozu dla uchodźców, gdzie jestem obecnie ubiegających się o azyl w ramach prywatnych organizacji charytatywnych na rzecz uchodźców w Wagadugu, w zachodniej Republice połączenia kraju Burkina Faso. Chciałbym się z Tobą skontaktować osobiście dla długoterminowych relacji, które mogą nas prowadzić do silnego partnerstwa jeśli będziemy pracować z szczery umysł w tej transakcji,
Mój ojciec błogosławionej pamięci złożone suma (US $ 3, 700, 000,00) (trzy miliony siedemset tysięcy dolarów) w Banku z mojego nazwiska jako krewny. Jednak będę do przodu was wszystkich niezbędnych dokumentów na potwierdzenie przyjęcia mi pomóc w zakresie przesyłania i inwestycyjnej funduszu. Jak możesz mi pomóc zainwestować pieniądze, bo będzie tak jak do ukończenia studiów, przed wojną byłem w 1-szym roku na uniwersytecie, kiedy kryzys zaczął. Po transakcji można zorganizować wycieczkę do przyłączyć się w kraju po dokonaniu transakcji, aby umożliwić podzielają nasze poczucie siebie,

Będziemy inwestować fundusz ja i ty, lub jeśli nie masz zamiaru pobytu ze mną to będzie dla mnie przyjemność, aby zrekompensować Państwu 15% całkowitej ceny za swoje usługi i salda są moje kapitału inwestycyjnego. To jest powód, dla którego zdecydowałem się z Tobą skontaktować. Prosimy wszystkie komunikaty powinny być poprzez ten adres e-mail tylko dla celów poufnych.

Jak tylko otrzymasz pozytywną reakcję pokazano zainteresowanie będę umieścić rzeczy do działania natychmiast. W świetle powyższego, będę wdzięczny za pilną odpowiedź, wskazując na zdolność i gotowość do obsługi tej relacji transakcji i szczerze.

I czekać na pilne i pozytywne odpowiedzi. Prosimy mieć to tylko do siebie proszę Błagam cię nie ujawniać tych informacji do każdego podmiotu, aż przyjdę do ciebie kraju po transakcji,

Odpowiedz tak, że natychmiast dam wam moje zdjęcie i więcej szczegółów dotyczących transakcji,

Z poważaniem,

Helena Miss.

09.04.2012 22:07
le'maadr
2
odpowiedz
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

sorry, ale tl;dr

09.04.2012 22:08
3
odpowiedz
zanonimizowany446518
66
Generał

Hehehe dobre... kreatywne. Za ich historię daję 6/10 za chęci.

09.04.2012 22:10
Raistand
👍
4
odpowiedz
Raistand
184
Legend

3.7 miliona? Słabiutko...

"
From: Wright Williams
Very Urgent Please
Date: 21/03/2012
Dear Friend,

I hope you are fine today and all is well with you.
Please, pardon me for not having the pleasure of knowing your mind set before making you this offer as it is utterly confidential and genuine by virtue of its nature. I write to solicit your assistance in a fund transfer deal involving US$ 18.5M.This fund has been stashed out of the excess profit made last year by my branch office of the International Commercial Bank which I am the Manager."

Dostanę z tego 30% co daje ponad 5 baniek.

09.04.2012 22:26
WrednySierściuch
👍
5
odpowiedz
WrednySierściuch
108
No gods no masters!

^ [1] [4] ten przekręt jest tak popularny, że naprawdę się dziwię że ktoś jeszcze nie miał z nim styczności

EDIT > nawet jeśli nie osobiście lub przez znajomych, to trąbią o tym co pewien czas w telewizji/prasie

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nigeryjski_szwindel

Powstały nawet całe społeczności których jedynym celem jest polowanie na tych oszukańczych złamasów

http://forum.419eater.com/forum/

09.04.2012 22:31
Damian1539
6
odpowiedz
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

naprawdę się dziwię że ktoś jeszcze nie miał z nim styczności

Pierwszy raz coś takiego mi przyszło. I to nawet nie do spamu, a do odebranych. Gmail

Forum: Interesujące maile