i znowu o wiedzminie - brak glosow
witam
zainstalowalem w koncu wieska, prawie wszystko ladnie hula, jest muzyka, sa dzwieki otoczenia, ale glosow ni cholery
czy ktos wie co moge zrobic by to naprawic?
gram na lapku msi gx660 jakby to bylo wazne
Mam podobnie - czasami nagle głosy się wyłączają, żeby po paru minutach ni z tego, ni z owego znowu się pojawić.
Nie mam niestety bladego pojęcia dlaczego - gdyby non-stop ich nie było, to by jeszcze miało jakiś sens. Ale okazyjny brak głosów? :/
uruchamialem z 5 razy, sprwdzalem rozne opcje i nic
ale nie masz tylko glosow a reszte dzwiekow masz?
jedna sprawa - nie instalowalem angielskich glosow a gra domyslnie uuchomila sie po angielsku, pozniej zmienilem na polski...
Tak, nie ma tylko głosów - problem pojawił się po instalacji patcha 1.2. I nie zmieniałem języka głosów, od początku mam tylko polski.
moze ktos jeszcze sie wypowie? naprawde mialem chec dzis pograc, ale bez glosow jest to bez sensu...
Problem : Brak dźwięku/dźwięków w grze podczas grania na słuchawkach lub głośnikach stereo, głośnikach 2:1
Rozwiązanie : Wiedźmin 2 korzysta z systemowego schematu dźwięku, należy sie upewnić czy jest ustawiony poprawny profil dźwiękowy w opcjach zaawansowanych dźwięku w panelu sterowania.
https://www.gry-online.pl/forum/wiedzmin-2-kompletny-brak-dzwieku/z3acf71a?N=1
mam laptopa, mam ustawione glosniki 2.0...posprawdzam , ustawie rozne opcje...