Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

I jak tam ten DLSS5?

Forum Komputery
Odpowiedz
07.09.2026 11:01
T_bone
1
odpowiedz
T_bone
283
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Image

I jak tam ten DLSS5?

Pobrałem DLSS 5 Swapper* i trochę się tym pobawiłem.

Właściwie tylko w trzech grach u mnie zrobiło różnice. W Breakpoint i Reforger cienie i tekstury na mordach zyskały na autentyczności.

Poza tym w większosci gier bez szału, taki tam reshade, ale moze wynika to z testowania na RTX 4090.
Liczyłem głównie na to, że niektóre brzydkie gry lub idące w suchy realizm zyskają, ale na razie nie uzyskałem ciekawy efektów.
Najgorszy przypadek - Ghost Recon Wildlands straciło połowę FPS.

*Proste narzędzie - instalujesz, wrzucasz foldery gier, podmienia DLL i robi backupy:
https://www.nexusmods.com/site/mods/2228

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl