Humble Bundle!

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
31.05.2015 01:36
1
odpowiedz
Malekei
10
Legionista

Humble Bundle!

Witam.

Mam pytanie odnośnie Humble Bundle. Poczytałem mniej więcej na czym to polega. Przesyłanie środków na paypala, wplacenie okreslonej kwoty itp. Aktualnie jest paczka która mnie interesuje ( Relic). Jednak chciałbym, żeby jakiś specjalista wytlumaczył krok po kroku jak to zrobić + czy jest to bezpieczne oraz czy po otrzymaniu kodu działa to tak, że wklepuje go na swoje konto steam i otrzymuje dane gry do biblioteki? Potrzebuje informacji oraz instrukcji, bo mam jakies obawy do tego systemu :)

31.05.2015 02:01
HUtH
2
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Nie musisz koniecznie kupować płacąc przez PayPal, możesz z twojego banku, jeśli masz zwyczajną kartę debetową(bez jakichś limitów płatności online). Zresztą na dole masz opcje płatności.

Co do kluczy steamowych, to w jakiej formie grę 'otrzymujesz' jest napisane, jeśli stoi, że na steamie, to będzie to klucz steam albo opcja przypisania gry do konta steam(lub zrobienie gift-linku) przez bibliotekę w twoim koncie humble bundle.
Ogólnie jest to naprawdę bezproblemowe, działa megaprzystępnie.

31.05.2015 06:42
malyb89
3
odpowiedz
malyb89
186
Demigod

TAm i na Steamie kupuję tylko z PayPala. Imho najprościej, choć czasami słychać o nie przyjciu płatności, o podwójnym skasowaniu itd, ale support PP działa dość sprawnie. Na szczęscie osobiście nigdy nie miałem z tym problemu, ale warto wspomniec. :) Sam system kupna, odebrania klucza i wklepania go jest .. prościej się chyba nie da. Kupujesz, dostajesz link do kluczy na maila i w Steamie "Aktywujesz produkt na Steam". Warto założyć konto i na PP i na HB, co by mieć pogląd na wykorzystane lub nie, klucze itd itd... :)

31.05.2015 12:04
4
odpowiedz
Malekei
10
Legionista

Super! Udało mi się dokonać zakupu. Świetna sprawa za takie pieniądze, polecam!

31.05.2015 14:31
malyb89
5
odpowiedz
malyb89
186
Demigod

No to fajnie, ciesze sie Twoim szczesciem :)

31.05.2015 15:59
6
odpowiedz
Haszon
145
Senator

Szkoda tylko, że rozstali się z system przypisywania produktu do Steama. Wcześniej wystarczyło tylko na HB klilknąć w przycisk przy każdej grze i automatycznie podpinało je do konta. Teraz każdy klucz trzeba aktywować oddzielnie.

31.05.2015 20:38
HUtH
7
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

^ Czyli tak jak było na początku, moim zdaniem lepiej.

31.05.2015 20:40
8
odpowiedz
szaka24
33
Konsul

[7] pewnie, że lepiej.

01.06.2015 00:03
malyb89
9
odpowiedz
malyb89
186
Demigod

Lepiej :) a poza tym, co za roznica czy klikniesz raz czy trzy? :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl