Jaka gra jest ogólnie uważana za hit, kiedy WY widzicie w niej tylko kit?
Podzielcie się rozbudowanymi spostrzeżeniami, głosujecie na najlepsze uzasadnienia, a osoba z największą ilością głosów otrzyma małą nagrodę.
Zapraszam do brania udziału w tym mini konkursie!
Loon ponarzekał, że zaraz się wyloguje na zawsze z forum bo posucha jest to Janek od razu wyskakuje z kontrowersyjnym tematem.
Nikt jednak nie chce wkraczać w burzliwą konwersację. Na szybko coś napiszę.
Gothic 3 - może nie było to uznawane za hit ale wielu fanów serii lubi a wręcz nawet uwielbia tę grę. Dla mnie to największy zawód growy z lat młodości. Ta gra niczym się nie wybroni już dziś, nawet muzyką i światem bo to dalej taplanie w nudnym bagnie.
Ogółem wydaje mi się, że osoby które lubią tę grę to byli właśnie zaczynający z grami cRPG mieć kontakt młodzi wtedy gracze w okolicach lat 10+. Sam miałem prawie 20 a oczekiwałem czegoś lepszego po wielu latach doświadczeń z grami i nie dałem rady zaakceptować tego potworka. Jedyny ratunek to totalny Remake ale na to chyba nie można liczyć. Chociaż kto wie...
Via Tenor
O nie! To
Nie, nie, nie.
Anima Viillis, kilka randomowych kont, Megera, Morbius i chyba Paudyn - to jest Goozys
Jane_od_Batmana, mohenjodaro, Jedziemy do gęstochowy, Włodzix, Bullzeye_NEO - to jest Loon
Via Tenor
A Jane bez Batmana? To nie Janek jednak?
Hmm, wychodzi na to że
GTA. Kompletnie nie rozumiem fenomenu tej serii. Od piątki odbiłem się ze trzy razy, jakieś generyczne misje w jednym mieście. A robienie z tej gry jakiegoś mesjasza, gdzie piątka i szóstka wpływa wręcz na gospodarki krajów, gdy ludzie biorą wolne żeby w nie zagrać, jest dla mnie co najmniej niepoważne.
Nier Automata, brzydka, nudna, z beznadziejnymi wrogami i backtrackingiem, i głupim pomysłem na zakończenia.
Gothic 1,2,3 - drewno i nuda, drętwe dialogi. Gra w mojej opinii zrobiła u nas furorę tylko dlatego że pryszczate gnojki nie znające innego języka jak polski miały ją w pełni spolszczoną, potem urósł wokół niej kult, że ona taka wspaniała bo trudna walka i w ogóle i tak się kręci.
W tym kraju nieoddawanie czci goticzkowi to jak plucie na papieża.
Skyrim... dialogi są fatalne, porypany respawn wszystkiego, denna fabuła, słaby rozwoj postaci, zadania to jeden wielki fechquest.