Higiena gracza i jego sprzętu

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
08.11.2025 21:25
Counter S Best
1
odpowiedz
Counter S Best
14
Pretorianin

Higiena gracza i jego sprzętu

Myjecie ręce przed korzystaniem ze sprzętów, a także same sprzęty? Uważam, że to dosyć ważne. Dla mnie liczy się tutaj tylko podstawowa higiena, żeby ręce nie były oblepione, tłuste czy widocznie ubrudzone. Pozostałe bakterie mnie nie obchodzą, chyba że jest jakiś wirus. Nie może być też bałaganu koło sprzętu.

Dbacie o siebie, o swoje stanowiska i sprzęt? Uważam, że minimalnie warto.

post wyedytowany przez Counter S Best 2025-11-08 21:36:29
08.11.2025 21:38
DexteR_66
2
odpowiedz
4 odpowiedzi
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

Że Tobie się tak chce takie durne i denne tematy co chwilę zakładać, to aż dziw bierze...

08.11.2025 21:42
DexteR_66
2.1
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

Via Tenor

Co ci daje ukrycie komentarza, jak i tak go każdy zobaczy?

08.11.2025 21:45
Counter S Best
👍
2.2
Counter S Best
14
Pretorianin

Wyjaśnij w czym ten temat jest ,,durny i denny", a pozostawię twoją odpowiedź.

08.11.2025 21:48
DexteR_66
2.3
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

Przeczytaj co napisałeś i odpowiedz sobie sam na swoje pytanie. Zresztą Ty żadnych mądrych i wartościowych tematów nie zakładasz, tylko same głupoty, bo Ci atencji brakuje. Trochę to przykre.

08.11.2025 22:10
Counter S Best
2.4
Counter S Best
14
Pretorianin

*odpowiedzi* Niech to u góry wisi.

08.11.2025 21:46
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

Via Tenor

pozostałe bakterie mnie nie obchodzą, chyba że jest jakiś wirus.

Ale ze co wirus? Znasz go? Byles? Widziales?

08.11.2025 22:21
4
odpowiedz
sabaru
29
Senator

Jak wracam z miasta albo z jakieś dalszej wycieczki czy jak coś robię na zewnątrz to tak. Ale tak żeby przed każdym korzystaniem ze sprzętu to już nie. Co do biurka to nie lubię mieć dużo nawalone rzeczy na nim i koło siebie. Np. kurz ścieram dopiero jak jest już mocno widoczny. Jakby miał codziennie ścierać i to po kilka razy dziennie to chyba by mnie trafiło.

Co do samych wirusów to mam to w dupie od czasu covida. Nie przejmuje się tym i żyje jakby ich nie było.

post wyedytowany przez sabaru 2025-11-08 22:23:59
08.11.2025 22:41
Herr Pietrus
5
odpowiedz
Herr Pietrus
236
Jestę Grifterę

Przed każdym skorzystaniem, jeśli jestem w domu, to oczywiście, że nie. Z kolei poza domem to, przyznam się, że bywa różnie. Tak naprawdę powinno się myc ręce przed skorzystaniem, ale często ograniczam się tylko do mycia po skorzystaniu. Natomiast sam sprzęt myję oczywiście regularnie, codziennie.

08.11.2025 22:46
mgr. Kuba
6
odpowiedz
mgr. Kuba
164
-

Ręce myję kompulsywnie i nałogowo. Na mieście zawsze staram się mieć chociaż mokre chusteczki.
Telefon myję mniej więcej raz na tydzień, klawiaturę/mysz/pada przecieram również każdorazowo przy sprzątaniu.

Ludzie to świnie paskudne, nie myją rąk po skorzystaniu z toalety, nienawidzę podawać ludziom ręki. W pracy rano po przywitaniu się z każdym idę umyć ręce. Dla mnie to ogólnie jest nie pojęte czasem, już pomijając przykład powyższy ale np. robisz jedzenie, kroisz mięso, dotykasz telefonu tymi paluchami, potem to przykładasz do mordy jak ktoś dzwoni. Bleh.

Myjcie ręce.

09.11.2025 00:48
7
odpowiedz
Racja
6
Konsul

Dziś wymieniłem podkładkę pod myszkę po pewnie 10 latach

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl