Gwarancja

Forum Technologiczne
Odpowiedz
23.05.2014 21:46
1
odpowiedz
LopenZo
30
Centurion

Gwarancja

Mam słuchawki i w jednej słuchawce znikał mi dźwięk po lekkim ruszeniu kabelkiem, próbując rozwiązać problem niechcący wyrwałem dwa kabelki które łączyły się z jakimś stykiem :D Czy w takiej sytuacji mogę odesłać produkt i liczyć na naprawę ? Chodzi mi o to, że to z mojej winy padła usterka.

23.05.2014 21:50
DanuelX
2
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Usterka mechaniczna, 0 szans.

23.05.2014 21:52
3
odpowiedz
LopenZo
30
Centurion

Hm.. to jakie inne awarie przykładowo mogą mieć słuchawki żeby odnieść się do gwarancji ?

23.05.2014 22:08
4
odpowiedz
mich83
121
Generał

Sprubuj oddać na gwarancje mówiąc że kable same się rozłączyły, jeśli są łączone na zasadzie jakiejś kostki to mają prawo. Jeśłi są łączone na sztywno to gwarancji pewnie nie uznają i uznają to za urwanie. Napewno warto spróbować.

Ps. Chyba ze producent zastosował typowe "postarzanie produktu", polega to na tym ze własnie te miejsca które są podatne na załamania mają cieniutki kabel tak aby z czasem " musiało sie to wyrwać ".

23.05.2014 22:11
5
odpowiedz
LopenZo
30
Centurion

Kiedyś tableta rozwaliłem w sposób który gwarancja nie obejmowała, było napisane co i jak. Odesłałem z wymyśloną bajeczką i zwrócili naprawionego, teraz też spróbuję :D

23.05.2014 22:35
PanSmok
6
odpowiedz
PanSmok
266
Legend

usterka mechaniczna z winy uzytkownika = naprawa odplatna.
nie zdziw sie jak odesla ci sluchawki "za pobraniem " ...
takie usterki nie podlegaja gwarancji - poptrzednio miales duzego farta.

23.05.2014 22:57
👍
7
odpowiedz
LopenZo
30
Centurion

pewnie masz rację

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl