Guitar Hero World Tour - problem z kasa w grze
Temat zakladam w imieniu dziewczyny - gralismy wczoraj razem w GH , wszystko bylo ok - zaliczylismy koncerty w PL / USA / Honk Kong itp. Pozniej grala juz sama jak pojechalem do domu.
Dzisiaj ma taki problem, ze musi zrobic gig - lecz trzeba kasy ~8k , a na koncie w grze ma 4.7k - i teraz skad zalatwic pozostala ? :P nie mam jak pomoc - pewnie sam bym rozwiazal ten problem...
BTW - dobre promo bylo w MM - 100zl za 2 gitary bezprzewodowe + gra :D
olac tool'a ? - o co kaman ? :> - nie mam gry przy sobie
jedyny 'tool' jaki znam to Tool jako zespol :D
Na inny temat. Tego "promo" już nie ma, nie?
Co do gry - Rób to co masz odblokowane. Tak musisz uzbierać kasę.
Promo chyba nie... ale jakby cos to podjade jescze dzisiaj po myskze do lap'a - gdyz tak naprawe po nia jechalem wczoraj... i o dziwo z GH wyszedlem :D - jakby bylo to moglbym kase wylozyc i via allegro zalatwic
Zobacze co kobieta odpowie odnosnie tego Tool'a - ktore wspomina Vaerin - bo sam nie wiem o co chodzi.
Z tego co ona mowi - to wyglada na to ,ze musi koncerty jakby raz jeszce przejsc :| ?
Swojego czasu miałem ten sam problem: na razie zostaw Tool'a, graj następne "gig'i"(powinieneś mieć odblokowane, nie musisz grać tych samych koncertów 2 raz), gdy uzbierasz te 8000$, wtedy dopiero zagraj tego Toola, żadna różnica.
Edit. A z tym Tool'em chodzi o to, że ten koncert po prostu składa się z 3 piosenek zespołu Tool(Od siebie dodam, że to jedne z moich ulubionych ^^).