Jestem fanem serii Guild Wars i mam zamiar zakupić część drugą lecz do końca nie wiem czy będzie śmigać na moim pcecie.
System : AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.51 GHz , 2 GB ramu (tu mam wątpliwości gdzie nie gdzie piszą że wymaga 2 giga , a gdzie indziej że 4) Windows 7
Da radę?
Nie da, ponieważ na W7 minimum przy pamięci ram z tego co się orientuję to 3 aczkolwiek 4GB. Dokup pamięci RAM, a tak poza tym to nie podałeś swojej karty graficznej i prosiłbym bardzo o jej podanie.
Jeśli masz choć trochę inteligencji do grania w GW2 to na pewno możesz również wpisać do wyszukiwarki encyklopedii "Guild Wars 2" i porównać wymagania ze swoim komputerem.
Używanie mądrych słów bez wiedzy o ich znaczeniu nie czyni człowieka mądrzejszym :P
Muszę przyznać, że to "z tego co się orientuję to 3 aczkolwiek 4GB" - chyba jedna z bardziej bezsensownych figur stylistycznych jakie widziałem na tym forum :-), bo do używania słówka "bynajmniej" już się zdążyłem przyzwyczaić :)
Chyba, że coś zgubiłeś w międzyczasie. Np.
"z tego co się orientuję minimum to jest 3GB, aczkolwiek lepsze byłoby 4GB" - to zaczyna mieć więcej sensu :)
Ale tak - 4 GB to mniej więcej komfortowa ilość do grania pod Win7.