GTA V nie działa

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
25.06.2015 20:35
1
odpowiedz
Pan_Troll
11
Legionista

GTA V nie działa

Witam!
Postanowiłem sobie, że w dzisiejszym dniu pogram w gta. Poczekałem aż gra mi się zaktualizuje i kliknołem graj. Po 15 sek wczytywania wyskoczył mi komunikat że gra niespodziewanie przestała działać. Poszukałem trochę w necie i nic nie znalazłem więc odinstalowałem i zainstalowałem grę i nic się nie zmieniło. jeżeli ktoś zna rozwiązanię proszę o pomoc.

25.06.2015 21:37
2
odpowiedz
zanonimizowany955458
12
Centurion

Podaj dokładnie błędy.Prawdopodobnie masz za stare sterowniki,ściągnij najnowsze ze strony producenta ;)

25.06.2015 21:58
😒
3
odpowiedz
Pan_Troll
11
Legionista

Dokładnie piszę: Gran Theft Auto niespodziewanie przestało działać. Proszę kliknąć Spróbuj ponownie poniżej, aby uruchomić grę ponownie, lub wybrać Tryb awaryjny, aby uruchomić grę ze zredukowanymi ustawieniami graficznymi. Jeśli problemy z działaniem powtarzają się, prosimy o kontakt z Pomocą Techniczną Rockstar Games na stronie http://support.rockstargames.com.
Od razu mówię, że kliknąłem ponów, tryb awaryjny jaki i link. Dwie pierw opcje nic nie dały natomiast na stronie nie można się z nimi kontaktować oraz nie ma żadnego wątku o podobnym temacie z rozwiązaniem. Spróbuje jeszcze zaktualizować sterowniki lecz 2 dni temu gra jeszcze śmigała.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl