Są crossy i bezdroża, super. A nawet i spadochrony, widzę że szykuje się odświeżone GTA SA.
Gimbofani będą ostro wrzeszczeć podczas premiery :>
Jestem pewien ze w tego tenisa będzie można grać tak jak by to była osobna gra na bardzo wysokim poziomie
Ogólne mają rozmach skurwysyny
AAAAA !! :D haha. Jaram się tym jak nie wiem. Odświeżam stronkę a tam nowe screeny. Czekam na więcej ;D
mam nadzieje że to ostatni temat o gta 5 tej jebanej grze
i jaranie sie jak by było czym jest wiele innych gier wartych uwagi
Tego właśnie brakowało w GTA IV najbardziej, czyli terenów poza miastem. Szykuję się cholernie rozbudowana gra.
co to za gra co chodzi sie lysym dresem
I tak wyjdzie w maju 2013 więc na razie sie nie jaram i pogrywam w GTA4 a w sumie próbuje ;)
Zajebiście:) Czekam z niecierpliwością. Od razu idę z kałaszem do lasu na młodzież przy ognisku(podobno ma być:).
To tylko 3 screeny ale... damn tereny pozamiejskie zapowiadają się nieziemsko.
Na stronie GTAV znowu 3 puste miejsca na screeny, będzie więcej.
http://www.rockstargames.com/V/
[17] Nie. Na przykład pościgam się na crossie albo skoczę na spadochronie jak na screenach? Lepsze to niż tysięczny raz robić to samo w mieście.
Nigdy nie zrozumiem ludzi, których jarają obrzeża miasta. Przecież tam nic nie będzie do roboty. Co, piasek będziecie wysadzać?
Nigdy nie zrozumiem ludzi, których jarają obrzeża miasta. Przecież tam nic nie będzie do roboty. Co, piasek będziecie wysadzać?
A ja nigdy nie zrozumiem ludzi, którym się to nie podoba. Ja czerpię przeogromną przyjemność z eksploracji takich terenów. Już nie mogę się doczekać, gdy wsiądę w pickupa i pojeżdżę po bezdrożach. Dla mnie GTA to nie tylko fabuła i przechodzenie misji, ale też mnóstwo innych rzeczy do robienia poza nią. W GTA IV czy San Andreas lubiłem opierniczać się i jeździć samochodem po mieście czy pustyni pomiędzy misjami.
Ale jaka Grafika wow:D
A co zła? Jest bardzo dobra. Nie wiadomo też z jakiej wersji są te screeny. I pewnie to jest z konsoli, więc tym bardziej grafika robi wrażenie, na pewno pozytywne.
I tak będzie ci pewnie ścinało na tym kompie z sygnaturki , więc tak się nie zapędzaj :P
Grafika bardzo dobra... Ludzie się podjarali grafiką w bf 3, a nawet im na średnich nie wejdzie... Gra to nie tylko ładna grafika moi mili. :)
Up
Myślę że chodziło mu że grafika jest petarda :P ale mniejsza w to ;)
Tak jak kolega wyżej też bardzo lubię jeździć po bezdrożach, jak pewnie wielu ludzi czasem odpalam GTA nie po to by przechodzić, ale po to by się pobawić, Pozabijać ludzi , pojeździć motocyklem czy samochodem :) z niecierpliwością czekam na GTA V. Mam nadzieję że gra na X360 będzie co najmniej ładnie wyglądała. Jedyne co mnie nie pokoi to chodzenie białym (lub latynosem, nie jestem do końca pewny) mężczyzną :o nie widzi mi się to w tym "Murzyńskim" mieście, to prawda że aletynosi też tam byli ale myślę że większą część miasta pokrywali czarni, i myślę za tak powinno zostać :) chciałbym znowu pobiegać murzynem (lubie takie klimaty gangu, zwłaszcza murzyńskie :P). No zobaczymy jak to będzie.
Najbardziej mi się podoba trzeci screen ze spadochronem, w ogóle widać na tych zdjęciach świetny klimat, jaki będzie obecny w tej grze! Bardzo ładnie się zapowiada.
fap fap fap
super! strasznie mi brakowało jakiś dzikich terenów w gta 4