gta v Bardzo proszę o szybką pomoc

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
14.11.2025 09:16
1
odpowiedz
_Killer_
0
Junior
Image

gta v Bardzo proszę o szybką pomoc

miałam laptop w naprawie. Ponieważ coś się stało z monitorem, wymienili coś w laptopie Laptop LENOVO Legion Pro 7 16IAX10H 16" OLED 240Hz Ultra 9-275HX 64GB RAM 1TB SSD GeForce RTX5090 DLSS 4 Windows 11 Professional, Funkcje AI

i usunęli wszystko co na nim było. Po jego powrocie komputer znalazł jedną aktualizację i ją zainstalował.
?Później zainstalowałam porządku gta v nie działa w ogóle. Wyskakuje ciągle ten sam błąd

?Kod aktywacyjny Rockstar

kupiłem kod GTA V na [ link zabroniony ]

onownie zainstalowałem Social Club, i teraz ciągle prosi mnie o kod aktywacyjny Rockstar. Próbowałem użyć klucza CD ze STEAM, ale to w ogóle nie zadziałało. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?

ma ktoś na to sposób bo nie rozkminiam tego cały czas mi pisze żebym podał kod aktywacyjny a ja już go używałem na koncie

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl