Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: GTA IV - Z cyklu Razielowe pytanie | Uwaga, spoiler!

29.07.2011 16:55
raziel88ck
1
raziel88ck
208
Reaver is the Key!

GTA IV - Z cyklu Razielowe pytanie | Uwaga, spoiler!

Miałem misje o wdzięcznej nazwie "Blood Brothers - Więzy Krwi". Zdecydowałem się zabić Francisa, bo mnie wkurzał, a jego bonus w postaci anulowania goniących nas policjantów, mam u Kiki.

Przyjaźnię się z Packiem. Lubi mnie na nieco ponad 80%, mogę skorzystać z jego pomocy, czyli bomb, ale zastanawia mnie, czy po tej misji nadal będzie tak samo? Czy Packie przestanie się z nami przyjaźnić po tej misji i nie będzie chciał się spotykać? Będę w stanie dobić do 100% jeśli chodzi o więź przyjaźni z nim?

Rod - Dzięki :)

29.07.2011 17:01
2
odpowiedz
zanonimizowany649929
35
Legend

To nie zaburzy waszej przyjaźni. Francis nie jest lubiany w swojej rodzinie (przynajmniej przez jej większość).

29.07.2011 17:04
3
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

Postaci dające profity przy 60% znajomości, są do samego końca z nami jeśli dobrze pamiętam.

Tez akuratnie męczę na piecu czwóreczkę.
Każdy kto marudził na tę część serii jest zwyczajnie kmiotem, bo grywalność ogromna, a i scenariusz niczego sobie.
Powiem, że nawet teraz lepiej się bawię na krzemiaku w nędznej grafice, niż gdy bawiłem się grą na Klocku. ;]

29.07.2011 17:09
Łoker men
4
odpowiedz
Łoker men
62
Teamtrheestars

Eee tam ja tam zrobiłem tak jak ty i zabiłem tego policjanta a potem dostałem + do kontaktów u tego znajomego bodajże zadzwonił wtedy czy przysłał sms

29.07.2011 17:13
Orlando
😊
5
odpowiedz
Orlando
42
Smile Smile Smile

Pamiętaj, że Francis jest czarną owcą rodziny. 'Tis all good.

29.07.2011 18:19
raziel88ck
6
odpowiedz
raziel88ck
208
Reaver is the Key!

Dzięki.

Mam w sumie jeszcze jedno pytanko. Napisałem do Alex na craplist.net. Niestety do tej pory nie odpisała, a wykonałem od tamtego czasu z co najmniej kilkanaście misji. Resztę dziewczyn mam. Gdy grałem w to 2 lata temu, odpisała, a tym razem nie chce odpisać. Gdy wchodzę na tę stronkę to pisze na głównej stronie, że serwery są przeciążone w wyniku czego nie można pisać wiadomości. Nie wiem co się dzieje, kiedy ona odpisze?

Aha, żeby nie było, ja się z nią skontaktowałem. Pojawiła mi się w zakładce GRACZ obok innych.

Forum: GTA IV - Z cyklu Razielowe pytanie | Uwaga, spoiler!