niech to będzie że gra na dwa fronty główny bochater ma działać w poljicji i dla mafji od zera do prawdziwego gliny lub do głowy rodziny mafijnej
Serio, serio ?? Naprawdę nabijanie się z zamachów to to co chcesz przekazać na forum ?? Przecież to nawet nie jest śmieszne.
Po pierwsze do gangu bo mafia to była do lat 80 później raczej były to wojny gangów
Po drugie rozmowa o tym była już na TVGRY.pl i tak był przedstawiony właśnie ten pomysł
Po trzecie jaki sens ma ten wątek wytłumaczysz mi ??
Po czwarte poprawnie napisany tekst to "Niech to będzie gra w której bohater będzie działał na dwa fronty. Z jednej strony będzie działał dla policji a z drugiej dla gangów. Będzie rozwijał umiejętności by stać się królem wojny gangów albo będzie działał po stronie policji by stać się szefem."
Po piąte ten pomysł już był w jednej grze mianowicie Sleeping Dogs wiem że nie dokładnie to samo ale bardzo podobne.
Po szóste naucz się ortografii bo widzę że z pisaniem to słabo
Wiesz nie wiem po co ten ktoś utworzył ten wątek i jaki miał w tym cel a ciekawi mnie co ta osoba ma aktualnie na myśli więc napisałem to co uważałem za słuszne i czekam aż ta osoba odpowie mi na moje pytanie
Polecam!
[link] [ link zabroniony ] /r/orkii