witam mam pytanie jak sądzicie czy gta 5 wyjdzie na dzisiejsze platformy (psx 3, x360) czy nalezy spodziewać sie nowego gta juz na konsolach nowej generacji?
Jeśli wyjdzie w tym roku, a wyjdzie na 99% to ukaże się na konsolach obecnej generacji. W dodatku Rockstar chyba bardziej by się opłaciło, gdyż nie wiadomo ile ludzi by zakupiło nowe konsole a w tym zakupiło ich produkt. Jak każdy chcą uzyskać jak największe zyski, więc logiczne że wyjdzie na dzisiejsze platformy, gdyż jest to po prostu bardziej opłacalne.
Jeszcze nikt nie posiada takiej informacji. Krążą tylko plotki, że ma wyjść na konsole nowej generacji.
Musi wyjść na Xboxa i na PS3. Nie ma takiej opcji byśmy nie dostali gry na konsole na które gracze tak chętnie wydają kaskę.
Wyjdzie na te konsole, gdzieś czytałem że najpierw pojawi się na ps3, a o pc narazie nic niewiadomo
Marcin017-na pewno wyjdzie na tą generację.
Bac02-Haha dobre.Nie wiem czy wiesz ,ale ja czytałem ,że najpierw wyjdzie na Nintendo DS.[sarkazm]. Zresztą widać ,że piszesz to tylko po to ,żeby wywyższyć swoje kochane ps3 ponad inne konsole.
Ciekawe czy pojawi się na PSV. W końcu konsola ma podobne możliwości do PS3 i Xboxa.
Zresztą widać ,że piszesz to tylko po to ,żeby wywyższyć swoje kochane ps3 ponad inne konsole.
A co? Nie może?
@up- to podchodzi pod fanbojstwo.
Nie miałem nic takiego na celu tylko pisze to co wyczytałem, nawet chyba na GOLu. A na DSa na pewno nie wyjdzie jako pierwsze
Na pewno wyjdzie na obecną generacje. Prace nad V'ką na pewno zaczęli na tyle dawno temu, że nie mieli nowych maszynek w wersjach deweloperskich.
Bac02 - Jak na razie nie mamy nic poza jednym zwiastunem. Jak wyczytałeś to tutaj, to wyczytałeś też że to plotka.
Skoro tak to dobra zwracam honor.