Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: gry przeglądarkowe lub do pobrania

07.10.2011 21:20
😊
1
zanonimizowany712369
21
Pretorianin

gry przeglądarkowe lub do pobrania

Cześć! Polecicie mi jakąś grę na przeglądarkę (obojętnie jaki temat) lub jakąś fajną grę online do pobrania (też obojętnie jaki temat). Jeśli chodzi o wymagania sprzętowe to nie mają znaczenia ponieważ mam bardzo dobrego kompa. Gry mają być oczywiście bezpłatne. Dajcie jak najwięcej gier. Pozdro

07.10.2011 21:32
Tester28
😉
2
odpowiedz
Tester28
59
Imperator

Na początek zapraszam do gpotato - https://www.gry-online.pl/forum/gpotato-rapeelz-castle-of-heroes-i-pozostale/z4b1155f?N=1

Ja zapraszam do darmowych gier firmowych w które gram i polecam , oto lista firm: Gpotato, Frogster,Gamigo,Aeria Games, Game Force.

Teraz wymienię tytuły - oraz podam nazwę swojej Gildii i serdecznie Zapraszam.

FROGSTER

1) Runes of Magic - serwer Cath PL - Gildia Centrumnet
2) Mythos - serwer Ferus PL - Gildia Centrumnet

GAMIGO

1) Last Chaos - serwer Kathar - Gildia Centrumnet

Gpotato

1) Rappelz -
2) Castle of Heroes ( gra przeglądarkowa ) - serwer Angha - Gildia Centrumnet

Aeria Games

1) Shaiya - serwer Th

Game Force

1) 4 Story - serwer Mortal

I Empire Craft - też przeglądarkowa typu Castle of Heroes - również Gildia Centrumnet.

Polecam te gry , zapraszam do Gildii Centrumnet.
Można mnie znaleźć pod nickami postaci : Imperator , Imperatoor, Imperatos , Imperatorr, Rhagrin.

07.10.2011 21:45
👍
3
odpowiedz
zanonimizowany712369
21
Pretorianin

Dzięki. Proszę o więcej gier. Gry są takie sobie, jedne lepsze jedne gorsze :D W Rappelza i Shayia już gram

07.10.2011 22:12
Vaerin
4
odpowiedz
Vaerin
111
Generał

Polecam Quake Live :D

Jeżeli interesują cie też freewawre.
Z 3 lata temu Midway udostępniło za free Area 51 oraz The Suffering. O ile nie grałem jeszcze w Area 51, tak The Suffering polecam. Bardzo, bardzo fajna gra.

07.10.2011 22:26
5
odpowiedz
zanonimizowany712369
21
Pretorianin

Vaerin: Takie gry nawet jakbym chciał (choć raczej mnie takie gry nie interesują) to mi nie pójdą bo mam za dobrego kompa xD. Ale dzięki za posta ;D

Forum: gry przeglądarkowe lub do pobrania