Cześć! Polecicie mi jakąś grę na przeglądarkę (obojętnie jaki temat) lub jakąś fajną grę online do pobrania (też obojętnie jaki temat). Jeśli chodzi o wymagania sprzętowe to nie mają znaczenia ponieważ mam bardzo dobrego kompa. Gry mają być oczywiście bezpłatne. Dajcie jak najwięcej gier. Pozdro
Na początek zapraszam do gpotato - https://www.gry-online.pl/forum/gpotato-rapeelz-castle-of-heroes-i-pozostale/z4b1155f?N=1
Ja zapraszam do darmowych gier firmowych w które gram i polecam , oto lista firm: Gpotato, Frogster,Gamigo,Aeria Games, Game Force.
Teraz wymienię tytuły - oraz podam nazwę swojej Gildii i serdecznie Zapraszam.
FROGSTER
1) Runes of Magic - serwer Cath PL - Gildia Centrumnet
2) Mythos - serwer Ferus PL - Gildia Centrumnet
GAMIGO
1) Last Chaos - serwer Kathar - Gildia Centrumnet
Gpotato
1) Rappelz -
2) Castle of Heroes ( gra przeglądarkowa ) - serwer Angha - Gildia Centrumnet
Aeria Games
1) Shaiya - serwer Th
Game Force
1) 4 Story - serwer Mortal
I Empire Craft - też przeglądarkowa typu Castle of Heroes - również Gildia Centrumnet.
Polecam te gry , zapraszam do Gildii Centrumnet.
Można mnie znaleźć pod nickami postaci : Imperator , Imperatoor, Imperatos , Imperatorr, Rhagrin.
Dzięki. Proszę o więcej gier. Gry są takie sobie, jedne lepsze jedne gorsze :D W Rappelza i Shayia już gram
Polecam Quake Live :D
Jeżeli interesują cie też freewawre.
Z 3 lata temu Midway udostępniło za free Area 51 oraz The Suffering. O ile nie grałem jeszcze w Area 51, tak The Suffering polecam. Bardzo, bardzo fajna gra.
Vaerin: Takie gry nawet jakbym chciał (choć raczej mnie takie gry nie interesują) to mi nie pójdą bo mam za dobrego kompa xD. Ale dzięki za posta ;D