Gry na Ubisoft Connect z płyt
Cześć, odkryłem dzisiaj mega irytujący błąd ze strony Ubisoftu, a jakże. Z "okazji" rychłego wyłączenia serwerów kilku gier tego wydawcy postanowiłem odkurzyć te gry i je sobie odpalić. No i jest problem, konkretniej z Prince of Persia Zapomniane Piaski i Splinter Cell Conviction. Gry na Ubisoft Connect nie posiadają z jakiegoś powodu języka polskiego, więc stwierdziłem, że w takim razie zainstaluję je z płyt, które mam jeszcze z czasów, gdy CD-Action dodawało gry.
No i to by było na tyle, instalacja przebiega normalnie, już się cieszę, że znowu zagram w klasyki, ale nieeeee. Ubisoft Connect nie przewiduje takiego rozwiązania i każe mi pobierać grę, mimo że jest już zainstalowana. Weryfikacja plików, czy tam "znajdź zainstalowaną grę" oczywiście nie działa. A jeśli spróbuję grę pobrać, to oczywiście bez języka polskiego :)
Nie żebym miał jakiekolwiek problemy z tym językiem, ale zawsze jeśli jest taka możliwość, preferuję grane w języku polskim. Frajerskie zagrywki, jeśli mam być szczery. Da się coś z tym zrobić?