Gry Crpg w roku 2011.Którą kupić?

Forum Gry RPG
Odpowiedz
26.09.2011 19:14
1
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

Gry Crpg w roku 2011.Którą kupić?

Na kupno jakiej nadchodzącej w tym roku gry z gatunku Crpg się zdecydować?Co doradzacie spośród tych tytułów?
Diablo II Złota Edycja
Torchlight II
Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortres
The Elder Scrolls V: Skyrim
Władca Pierścieni: Wojna na Północy

26.09.2011 19:16
2
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Poczekaj do premiery, bo teraz równie dobrze możesz rzucić kostką i wybrać.

29.09.2011 11:48
WrednySierściuch
3
odpowiedz
WrednySierściuch
109
No gods no masters!

Dla czlowieka o tak wielkiej znajomosci tematu ze zestawia Daiablo III (bo chyba nie 2?) z Skyrimem odpowiedz moze byc jedna (zl/k)up je wszystkie!

btw zdajesz sobie sprawe ze Skyrim ma spore wymagania na poziomie przynajmniej sredniego grubego konsolowego amerykanina, wiec nie wiem czy sie zalapiesz (najtrudniejsza ze wszystkich)

Torchlight za to ma najgorsza grafike z tych gier
Hope U liek

29.09.2011 20:15
4
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

Ja jestem z tych graczy którzy cenią sobie bardziej fabułę i grywalność(dzisiaj już zapomniane przez graczy tego pokolenia) niż grafikę.A najbardziej to mnie kręci Władca Pierścieni: Wojna na Północy(lubię gry z uniwersum świata Tolkiena).A do The Elder Scrolls V: Skyrim,chyba jeszcze nie podali wymagań.

20.10.2011 09:32
5
odpowiedz
Fao_NPC
107
Legend

Bezapelacyjnie Star Wars The Old Republic :).

20.10.2011 10:10
.:Jj:.
6
odpowiedz
.:Jj:.
147
    ENNIO MORRICONE    

Moja kolejnośc była by taka:

1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Torchlight II
3. Władca Pierścieni: Wojna na Północy
4. Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortres
5. Diablo II Złota Edycja

Kolejna część epickiej sagi, obiecujące kontynuacja wielkiego zaskoczenia- wciągającej i dopracowanej gry ze sporym już fanbasem i zapleczem moderskim, szansa na naprawdę dobrą i klimatyczną grę w świecie Tolkiena. Piraci z Fortecy- poczekam aż wyjdzie w zestawie z podstawką. DII- ktoś nie ma/ nie grał?

20.10.2011 12:30
HUtH
7
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Ale... żadna z tych gier nie jest crpg tak właściwie :P

Po prostu zaczekaj aż wyjdą, wtedy recenzje, gameplaye się pojawią, to sobie wybierzesz...

22.10.2011 22:58
8
odpowiedz
zanonimizowany470535
8
Legionista

Skyrim, a potem Torchlight II. :)

22.10.2011 23:01
9
odpowiedz
TakSieSklada_NPC
111
Legend

Torchlight II - odpada
Diablo II - RPG ? Chyba nie do konca.
War in the North - Prawie nic o tym nie wiadomo i watpie aby odnioslo to jakis wielki suckes, gra moze i bedzie dobra, ale narazie trzeba poczekac.
Two Worlds II: Pirates of the Flying Fortres - Bez przesady dodatek nie wiele zmieni, gra nie jest jakas fenomenalna.
Skyrim - Imo, narazie najlepsze RPG, ktore ma sie ukazac.

31.10.2011 14:59
10
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

PREMIERY Władca Pierścieni: Wojna na Północy I The Elder Scrolls V: Skyrim CORAZ BLIŻEJ.POCZEKAM NA RECENZJE I ZDECYDUJE O KUPNIE.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl