Gry Blizzarda ponownie w planie wydawniczym CD Projekt
"CD Projekt Red od września br. będzie zajmował się wydawaniem gier na polskim rynku największego światowego producenta gier - Activision Blizzard (m.in. gry "Diablo" czy „Wolrd of Warcraft") - poinformował Marcin Iwiński, członek zarządu spółki. - Mamy wyłączną umowę na Polskę - mówi. Firma mocno liczy na dobrą sprzedaż „Diablo III", którego data premiery nie jest jeszcze wyznaczona. – Spodziewamy się, że sprzedaż sięgnie co najmniej 100 tys, egzemplarzy.CD Projekt Red będzie miał w ofercie pełny katalog Activision Blizzard."
Pierwsze tytułu w reedycjach już 1 września:
StarCraft 2: Wings of Liberty w cenie 199,99 zł
Diablo II Złota Edycja w cenie 59,99 zł
WarCraft III: Złota Edycja w cenie 59,99 zł
StarCraft + Brood War w cenie 29,99 zł
World of WarCraft: Battle Chest w cenie 59,99 zł
World of WarCraft: Wrath of the Lich King w cenie 59,99 zł
World of WarCraft Authenticator w cenie 39,99 zł
http://www.parkiet.com/artykul/1089413_-Wiedzmina-2--kupilo-940-tys--graczy.html
Ceny gier troche z kapelusza (zeby nie powiedziec dosadniej), ale ciesze sie ze w koncu ktos pomyslal o dystrybucji tokenów w Polsce.
Diablo II Złota Edycja w cenie 59,99 zł
WarCraft III: Złota Edycja w cenie 59,99 zł
LOOOOL
Ceny takie same jak 6 lat temu.
r_ADM - mozna, ale np na moim SE (W890i) authenticatora nie zainstaluje i na pewno nie jestem jedyny, a ze wlam na konto b.net już w zeszłym roku miałem...
Ja myślałem, że tam jest 99,99 zł... Czyli można być pewnym że ta cena bedzie sie jeszcze utrzymywać przez pare lat.