Granie on-line a internet radiowy

Forum Komputery
Odpowiedz
23.08.2011 14:28
1
odpowiedz
Blackhawk
70
Konsul

Granie on-line a internet radiowy

Witam, ostatnio sporo pogrywam w TF2 i co jakiś czas z racji, że mam internet radiowy (nie mam innego wyjścia) internet gubi sygnał na jakieś 40-60 sekund. TF2 natomiast czeka 30s na odnowienie połączenia co w moim przypadku jest niewystarczające. Czy da się jakoś przedłużyć czas oczekiwania na połączenie? Czy jest to raczej sprawa ustawień serwera? Disconnecty oczywiście nie zdarzają się jakoś często, może raz na 2-3 rundy, ale tak czy siak jest to irytujące.

23.08.2011 14:46
ElMundo.
2
odpowiedz
ElMundo.
64
Mr Lazy

Też mam internet radiowy i to się w głowie nie mieści, żeby net co jakiś czas wyłączał się na minutę. Przyciśnij dostawcę, za coś w końcu płacisz - też przez jakiś czas miałem problemy i od pewnego czasu jest spokój po kilku smsach dziennie.

23.08.2011 14:57
3
odpowiedz
Hawkeye_75
5
Pretorianin

Ja miałem przerwy kilku godzinne, więc zamiast 35 zł płaciłem 12zł (za każdy dzień w którym była nawet krótka przerwa - 1zł).

Od tamtej pory nie dość że nie mam przerw to w ramach zadośćuczynienia po 22 mam podwojoną prędkość...

23.08.2011 15:16
4
odpowiedz
pixario
81
Troll Hammer

JA mam ping super na radiówce jakieś 0- 30, zero problemów z gubieniem w CS i UT Q zero problemów. Zauważ czy na drodze przekazu optycznie rzecz jasna niema jakiś przeszkód drzewa itp zrób z nimi porządek i powinno być ok

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl