Grał już ktoś z Was w betę BF Hardline? Ma sens pobierać? Dużo bugów?
Pytam czy ma sens, ponieważ pobieram od rana i mam 40%. Do tego z pięć razy wyskakiwał mi błąd połączenia z serwerem.
Nawet nie chodzi mi o to jak wygląda sama gra, bo ogólnie, pewnie wbrew panującej powszechnie opinii, tak "trójka" i "czwórka", były dla mnie w porządku. Bardziej chciałem wiedzieć czy jest jeszcze jakoś strasznie dużo błędów i czy po prostu ta beta jest grywalna?
Jak najbardziej grywalna ;) Wg. szału nie ma, ale wypróbować warto. Pełną wersję z chęcią kupię na jakiejś zniżce ;D
Nie warto, po tym co widac w becie, moza sobie to spokojnie darowac. Sama beta chodzi jeszcze w miare dobrze, ale grywalnosc tego jest na niskim poziomie, latasz z bloku do bloku i przenosisz kase, albo ganiasz kuriera z ze szmalem. Moze pelna wersja bedzie oferowac wiecej trybow, ale kupno tego bedzie mialo sens za nie wiecej jak 10 dolcow. Tylko, ze znajac EA walna pelna cene i beda chcieli to maksymalnie wyeksploatowac, a wiec na pewno beda DLC i pewnie Premium.
Grałeś kiedyś w Battlefielda 3? A może w Battlefielda 4?
Jeżeli grałeś to tutaj nic nowego nie zobaczysz.
Widziałem jak brat gra, nie do polecania, już BF3 jest 100 razy lepsze :D
"Grałeś kiedyś w Battlefielda 3? A może w Battlefielda 4?
Jeżeli grałeś to tutaj nic nowego nie zobaczysz."
Mamy całą masę gier, które w kółko powielają ten sam schemat i chyba nigdy nie doczekamy się niczego nowego prócz grafiki np.: Assassin's Creed, Spliter Cell, Need For Speed, Call Of Duty, GTA, Unreal Tournament itp. itd. Jednak ludzie ciągle kupują i ciągle grają.
Dla jednych warto, dla drugich nie, póki sam nie sprawdzisz, to się nie dowiesz. Może i nic nowego czy zachwycającego nie ma, ale jak dla mnie gra się miło, a jakichś bugów utrudniających rozgrywkę nie uświadczyłem.
Nie warto, tak samo jak cody- tasiemca trzeba umieć dobrze zrobić.
"Jeżeli grałeś to tutaj nic nowego nie zobaczysz".
Niestety, muszę Ci przyznać rację. Jeśli chodzi o multi to nie warto wydawać ani złotówki, ponieważ nie oferuje "to" niczego lepszego czy ciekawszego, niż choćby "trójka".
Może chociaż w singlu nie będzie tak nudno. Ehh...
Grałem, nie podoba mi się. Ginąłem co 15 sekund, straszne lagi, chociaż może to tylko u mnie tak było.
Mamy całą masę gier, które w kółko powielają ten sam schemat i chyba nigdy nie doczekamy się niczego nowego prócz grafiki np.: Assassin's Creed, Spliter Cell, Need For Speed, Call Of Duty, GTA, Unreal Tournament itp. itd. Jednak ludzie ciągle kupują i ciągle grają.
No tak, ale powielać te schematy trzeba też umieć i przy okazji wprowadzać coś świeżego do nowej gry. Współczesne FPSy nie potrafią powielać tych schematów i dostajemy cały czas absolutnie te same gry i szczerze mówiąc się dziwię, że takie Call of Duty dalej ma wzięcie. A z drugiej strony mamy serie jak na przykład Assassin's Creed, która cały czas powiela ten sam schemat, ale w każdej części ma do zaoferowania coś nowego. Małe pierdoły zmieniające troszkę zabawę, nowy okres historyczny, nowe miasto, fabuła, asasyn.
No, ale sam mogłeś się przekonać, że nowy Battlefield raczej nie oferuje nic nowego dla kogoś kto grał w poprzednie części.