Gra ,nie pamiętam nazwy . Pomoże ktoś?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
08.11.2013 03:57
1
odpowiedz
zanonimizowany770869
1
Junior

Gra ,nie pamiętam nazwy . Pomoże ktoś?

Witam wszystkich.Nie umiem sobie przypomniec nazwy gry w którą grałem ponad rok temu z kumplami w starej szkole. Pamiętam że grało sie tam ludzikami które były żółte(była to gra 1 na 1 lub ja jeden kontra kilku) i gdy obrywali w daną cześć ciała coraz bardziej robiła się czerwona aż w końcu dana kończyna odpadała.Pamietam jeszcze że walka wyglądała jak w próżni (postacie swobodnie unisily sie ) i że walka ta toczyła sie zawsze w takim jakby kole.Podejrzewam że może być to nieco starsza gierka. Pamietam też że widok walki był jakby z boku.a i jeszcze nasi przeciwnicy jak i my mogliśmy mieć bronie (jakieś kije) broń lub jej brak był uwarunkowany jaką postacią gramy.

08.11.2013 14:32
ES_Lechu
👍
2
odpowiedz
ES_Lechu
108
Mocny Mariusz

Ragdoll masters ;)

08.11.2013 15:05
3
odpowiedz
zanonimizowany770869
1
Junior

Kurde dzięki tobie znalazłem tą grę xD Ta gra to rubber ninjas:) ale dziękuję Ci bo dzieki tobie jak wpisem ragdol masters to wyskoczyła mi właśnie grafika rubber ninjas czyli to o co mi chodziło.Super! :D

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl