Głośniki.
Witam, zastanawiam się nad kupnem głośników, myślałem nad geniusami 6000 i wydaje mi się to najlepszą opcją. Co innego byście mi polecili i jakie są wasze opinie na temat tych geniusów ?
Szukam czegoś z ładnym czystym basem, czystym dzwiękiem do gier i filmów.
wcześniej miałem logitechy x530 jak z porównaniem do tych głośników ? Geniusy dużo mocniejsze ?
Cena : do 450 zł
PS. Czy w tych geniusach jest możliwość regulacji mocy basu ?
2.0, 2.1 czy jakieś średniawe 5.1?
Najlepiej było by 5.1 dlatego napisałem o tych geniusach słyszałem że to naprawdę dobre głośniczki
Dobre głośniki lub bardzo dobre to Altus 140 bądź mocniejsze też Altusy 200 lub Altus 300, ale jeśli wolisz tylko i wyłącznie głośniki komputerowe to logitech 2.1 lub 5.1
Najlepiej jakbyś skontaktował się z Wysiakiem.. Nie wiem czy jest tu na Golu dostępne jego GG, ale facet zna się na tych sprawach i myślę, że by Ci najlepiej polecił, bo szczerze mówiąc w głośnikach komputerowych znam się mało. Sam mam podłączone wszystko pod amplituner i zestaw głośników 5.1.
ale jeśli wolisz tylko i wyłącznie głośniki komputerowe to logitech 2.1 lub 5.1
Daruj sobie...
Masakiero --> Podaj jaki masz budżet. Te Geniusy są jednymi z fajniejszych 5.1, choć słyszałem opinie że są dość awaryjne i częst takowe lądują w serwisie.
Jeśli koniecznie mają być 5.1 to polecam Microlab'y FC730. Są w podobnej cenie co te geniusy, a IMO grają lepiej.