Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: GFWL Freezuje gdy próbuje zrobić profil offline

22.09.2014 09:53
hokquu
1
hokquu
3
Junior

GFWL Freezuje gdy próbuje zrobić profil offline

Witam, problem jest taki, że gdy próbuje zrobić profil offline w GFWL cała gra oraz komputer sie zawiesza, nawet nie idzie jej wyłączyć przez menedżera. Przeszukałem wszystkie fora polskie oraz anglojęzyczne, lecz nie znalazłem rozwiązania tego problemu. Ktoś już spotkał się z czymś takim? Ew. prosiłbym o udostępnienie mi jakiegoś profilu offline, który mógłbym wrzucić do gfwl i nie musiałbym przeżywać męki z naprawianiem tego cholerstwa.

Pozdro

22.09.2014 09:56
Raistand
2
odpowiedz
Raistand
185
Legend

Ale tak zawsze czy w jakiejś grze. Ew. co ci przeszkadza normalny profil?

22.09.2014 09:58
hokquu
3
odpowiedz
hokquu
3
Junior

Często nie mam internetu, tak jest w każdej grze.

22.09.2014 10:11
Irek22
4
odpowiedz
Irek22
165
Legend

Od jakiegoś czasu (konkretnie od momentu, gdy ten chędożony serwis zeżarł mi konta i profile) w grach, które wymagały GfW LIVE, lecz "nie przesiadły się" na Steam, gram używając cracków. I po problemie. Nie mam zamiaru kupować kolejny raz tego samego tylko dlatego, że ta "platforma" okazała się jednym wielkim gównem, a M$ nie robi absolutnie nic, aby przeprosić się z graczami.

22.09.2014 10:13
hokquu
5
odpowiedz
hokquu
3
Junior

Ale i tak nawet po scrackowaniu potrzebuje profilu offline, więc to nie zmienia mojego położenia. Najlepiej by było gdyby ktoś mi ów profil udostępnił, bo problem może siedzieć na prawdę głęboko ukryty.

Forum: GFWL Freezuje gdy próbuje zrobić profil offline