Witam, problem jest taki, że gdy próbuje zrobić profil offline w GFWL cała gra oraz komputer sie zawiesza, nawet nie idzie jej wyłączyć przez menedżera. Przeszukałem wszystkie fora polskie oraz anglojęzyczne, lecz nie znalazłem rozwiązania tego problemu. Ktoś już spotkał się z czymś takim? Ew. prosiłbym o udostępnienie mi jakiegoś profilu offline, który mógłbym wrzucić do gfwl i nie musiałbym przeżywać męki z naprawianiem tego cholerstwa.
Pozdro
Od jakiegoś czasu (konkretnie od momentu, gdy ten chędożony serwis zeżarł mi konta i profile) w grach, które wymagały GfW LIVE, lecz "nie przesiadły się" na Steam, gram używając cracków. I po problemie. Nie mam zamiaru kupować kolejny raz tego samego tylko dlatego, że ta "platforma" okazała się jednym wielkim gównem, a M$ nie robi absolutnie nic, aby przeprosić się z graczami.
Ale i tak nawet po scrackowaniu potrzebuje profilu offline, więc to nie zmienia mojego położenia. Najlepiej by było gdyby ktoś mi ów profil udostępnił, bo problem może siedzieć na prawdę głęboko ukryty.