Gdzie sprzedać modem?
Nie znam się na sprzętowych sprawach, więc pytam się ludzi mądrzejszych ode mnie. Gdzie mogę sprzedać (chyba) modem? To jest to urządzenie co się podłącza do niego kabel od internetu i od niego idą do PC'tów, ma też te takie antenki.
Zresztą znalazłem na Ceneo:
http://www.ceneo.pl/1330854
Pytanie, gdzie mogę to sprzedać? Nie chodzi mi o Allegro, ważny jest dla mnie czas. Np. gdy chcę sprzedać telefon to idę do komisu czy czegoś. W przypadku tego gdzie powinienem uderzać? I jak myślicie, ile powinienem sobie za to zażądać? Sprzętu nigdy nie używałem, nie wiem skąd się nawet wziął, po porostu był, a że dostawca internetowy dał nam swój własny, to nie widzę żadnych przeszkód w sprzedaniu tego urządzenia. Sprzęt jest rozpakowany, więc można uznać, że używany i brakuje jeszcze jednej (z dwóch) antenek. Kabelki, pudełko, instrukcja - wszystko jest.
Hm... To chyba jest nic nie warte, jak już gdzieś to skupują to za grosze. Nie wiem, może lombard?
To nie modem tylko access point. Pewnie pozostałość po internecie radiowym. Na Allegro możesz go sprzedać, ale nie spodziewaj się, że dostaniesz kokosy. Firma mało znana.
W lombardach i komisach może być ciężko.