Games for windows live

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
26.08.2011 20:15
1
odpowiedz
twardy 540
14
Legionista

Games for windows live

Witam, mam pytanie otuż kupiłem gre Resident Evil 5 zainstalowałem gra chodzi pięknie niema lagów lecz niemoge sobie w nią pograć poniewarz jakiś zas..ny games for windows live każe mi się zalogować i stworzyć profil.zarejestrowałem się pościągałem aktualizacje lecz games windows for live cały czs mnie wylogowuje i niedaje mi sobie pograć .Niewiem co robić i prosze o podpowiedz.

26.08.2011 20:18
2
odpowiedz
Juentia_NPC
21
Generał

Ja mam podobny problem ale mi GFWL wogle sie nie włącza

26.08.2011 20:21
Stra Moldas
3
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Skontaktuj się z pomocą techniczną wydawcy może?

http://www.cenega.pl/pomoc-techniczna

26.08.2011 21:30
👎
4
odpowiedz
twardy 540
14
Legionista

nareszczie udało mi się zalogować ale niestety z niewiadomych powodów gdy włączam gre oczywiście gra wyłącza się to samo jest gdy jestem zalogowany na offline a niestetty bez profilu niemoge pograć bo gra się nie zapisuje

26.08.2011 22:58
Stra Moldas
5
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Zawsze mnie ciekawiło - skąd taki problem z tym systemem? Ja nigdy nie miałem i bardzo go chwalę, fajnie robić achievementy także na PC...

26.08.2011 23:29
Feess
6
odpowiedz
Feess
39
VILLAGE IDIOT

Ściągnij cracka.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl