Gamepad - pytanie
Witam, chcę sobie nabyc gamepad, aby komfortowo grać w takie gry jak FIFA czy wyścigowe, co sądzicie o tym, albo jesli macie inne propozycje to piszcie.
Za tą cenę to dostaniesz oryginalnego DualShocka 2 z przejściówką. A jak dołożysz kilka złotych, to kupisz chyba najlepszego pada na rynku (według opinii) - pada od XBoksa 360. Że o padach Logitecha, w dodatku tańszych i lepszych, nawet nie wspomnę.
Ja chciałbym bezprzewodowy, niedaleko mnie w sklepie jest Logitech ale za 189 zł a to zdeczka przesada jak dla mnie, no nic a ten?
http://www.komputronik.pl/product/111241/Sprzet_komputerowy/Peryferia_i_eksploatacja/Logitech_F510_USB.html
Niestety, nie bawiłem się nigdy padem bezprzewodowym na PC i nie wiem czy warto się w coś takiego pakować.
Logitech ciekawy ale zdecydowanie za drogi (na alledrogo są o 40PLN tańsze; a za mniej spokojnie XBoksowego dostaniesz). Jeśli koniecznie zależy ci na kształcie a'la DualShock, to może przyjrzyj się Logitech Rumblepad 2.
Na allegro możesz dorwać bezprzewodówkę pada xBoxowego za dobrą cenę. Dla mnie to najwygodniejszy kontroler.