G3: Zmierz Bogów - Nietypowy błąd w zadaniu?

Forum Gry RPG
Odpowiedz
10.07.2011 20:48
1
odpowiedz
Monix_NPC
15
Konsul

G3: Zmierz Bogów - Nietypowy błąd w zadaniu?

Cześć. Jestem na etapie, gdy wziąłem list Thorusa dla Gorna. Zapłaciłem strażnikowi 50.000 złota (huh, trochę męczyłem się ze sprzedażą) i mnie przepuścił. No i teraz... Wchodzę do Gorna i mam tylko propozycję, czy może mnie czegoś nauczyć. Próbowałem wszystkiego - poszedłem jeszcze raz do Thorusa i nic. No to poszedłem do Anoga bo myślałem, że trzeba jakiś raport mu zdać czy coś - też nic.

Więc co mam zrobić? Zobaczcie jeszcze na to. Jakimś trafem w głównym wątku fabularnym mam zadanie z Anogiem, które już zrobiłem na początku gry. Gdybym nie ukończył tego zadania to nie byłbym już tak daleko. To zadanie JEST musowe, żeby np. sprowadzić Inoga. A to właśnie screen z dziennika:

Link do zadań (fotka):
http://i820.photobucket.com/albums/zz124/kaalethfr/GothicIIIForsakenGods2011-07-1019-46-19-04.png

Może ja o czymś nie wiem. Jeśli tak, to co mam zrobić? Dodam, że nie gram i nie grałem na kodach, a i używam najnowszej łatki 2.0.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl