Future Man - podobne seriale.
Pewnie sporo ludzi ogladalo
https://www.filmweb.pl/serial/Future+Man-2017-788578 . Wlasnie jestem po 2 maratonie tego serialu. W dzisiejszych czasach serial nie mialby szansy powstac. Serial jest mega zakrecony i co najwazniejsze nie ma ani jednego momentu nudy. Caly czas akcja. Moze to dlatego, ze kazdy odcinek ma tylko 20 minut. No, ale pomimo tego zaskakuje jak duzo udalo sie upchnac. Serial jest bardzo komediowy . Tez ma duzo mrugniec do widza bo odwoluje sie do innych dziel popkultury, a nawet innych osob z naszych czasow. Obsada w tym serialu robi wrazenie i pojawiaja sie znani aktorzy. Efekty naprawde robia wrazenie. Zwlaszcza scenografie. Poza reklama tego serialu moje pytanie czy znacie podobne seriale z podobnym zakreconym poczuciem humoru ?
Też jestem aktualnie na etapie oglądania tego serialu. Jestem obecnie pod koniec 2 sezonu. Serial jest świetny, taki lekki i stawiający na absurd i satyre na każdym kroku.
A co do podobnego serialu, to koleżanka poleciła mi The boys, ale sam go jeszcze nie oglądałem. Podobno klimatem podobny.