FLESZ - 29 czerwca 2011

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
01.07.2011 19:23
1
odpowiedz
Haski-un_NPC
31
Konsul

FLESZ - 29 czerwca 2011

Witam,
chciałbym się dowiedzieć co to jest za gra podkowiec filmiku.
Takie czołgi się strzelając i ktoś se helikopterem leci...

01.07.2011 22:28
2
odpowiedz
Haski-un_NPC
31
Konsul

nikt mi nie odpowie?

08.07.2011 17:03
👎
3
odpowiedz
zanonimizowany800796
1
Junior

Drogi Cineczku!
Ta gra nazywa sę "Heli mit Czołgen Zusammen in Fre", jest to reaktywacja jakże ciekawej gry z 1986 roku "Mario Bros 2d"

Wiele rzeczy już w życiu widziałem ale takiej pierdoły jak ty to jeszcze nie. Pytasz się na tym forum o wszystko, zaraz zaczniesz się pytać o pozwolenie wyjścia do kibla. Jak można przez 3 lata nie podkręcic kompa??

Po przeanalizowaniu twoich postów można się niesamowicie wkurwić i serdecznie wspołczuje twoim kolegą którzy mószą cierpieć z tego powodu że cię znają.

Z moich ust powinno posypać się teraz wiele słów krytyki począwszy od zasranego nicku a skończywszy na marzeniach 7 letniego dzieciaka o 5 tysiącach.
Choć byś sie nie wiem jak bardzo starał, to nie sprzedasz swojego kompa za 1000 zł

PS. Sory ze tak mało ale nie umiem pisac takich rozprawek jak ty. Następny filmik o tobie noobie(czyt.nóbie)
Gówno się znasz na kartach lamusie , znając cię to pewnie w te ASG to pistoletem na kulki z odpustu grasz.
PIECYK8

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl