Fifa 15 czy Śródziemie: Cień Mordoru?
Siemka! Którą z gier podanych w temacie bardziej polecacie? Mówcie jak wy byście kupowali i dlaczego. Obydwóch gier jestem fanem a więc proszę nie pisać odpowiedzi typu "zależy od ciebie". Chce poprostu poznać waszą opinie na temat tych gier :).
fifa 15 tylko do gry ze znajomymi, ultimate ma wiecej dziur niz kiedykolwiek wczesniej
w cien mordoru nie gralem
Mordor. FIFA to zwykły gniot i odgrzewany kotlet, szkoda, że fani tego nie widzą.
No jasne że Śródziemie. Gra o wiele ciekawsza i ma rzeczy których ze świeczką szukać w innych grach a FIFA 15 to znowu ta sama gra jak co roku, jedynie numerek zmieniają. Niby teraz inny silnik a gra nadal wygląda tak samo sztywnie jak wyglądała. Do tego wymagania z kosmosu a gdyby popatrzeć na szczegóły to może się wydawać że komp z 2005 roku powinien to pociągnąć.
Cień Mordoru oczywiście.
Nie rozumiem kupowania co roku praktycznie tej samej gry z innym numerkiem na opakowaniu. :P
Ale to właśnie zależy od Ciebie. Skoro interesujesz się FIFĄ to pewnie lubisz gry piłkarskie, a jeśli nie grałeś w ostatnie odsłony, to przy tej spędzisz dużo czasu. A Śródziemie możliwe, że odłożysz zaraz po ukończeniu, zależnie od tego na ile się wciągniesz. Poczytaj jeszcze jakieś recenzje, oglądnij sobie filmiki prezentujące te tytuły i podejmij decyzję.
Ja bym na dzisiaj wybrał zdecydowanie Cień Mordoru, bo po ograniu FIFY 14 wirtualne kopanie już mi się przejadło.