Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: FH5 - wyróżnienia - problem.

22.11.2021 10:37
1
razor92pl
12
Pretorianin

FH5 - wyróżnienia - problem.

Uwielbiam forzę, ale strasznie irytują mnie problemy z wyróżnieniami. Czy ktoś ma podobne problemy, a może zna ich rozwiązanie? Typu sekwencja: zmień samochód, później wyłącz coś na mapie, spróbuj ponownie? Mam problem z dwoma wyróżnieniami póki co:
w strefie prędkości, gdzie polega to na tym, by średnia prędkość w strefie pomiarowej na klifie, w Fordzie Shelby musi być co najmniej 100 mph (tak, wiem, że to w milach, a nie kilometrach),
oraz powrót ducha potwora w historii, gdzie na 100% znajduję dobry skrót.

Problemy są powtarzalne z tego co widziałem w necie, ale zastanawiam się, czy ktoś wpadł na jakiś myk, tak jak mówiłem - sekwencja typu zmień samochód, ustaw ponownie, czy coś. Wkurza mnie strasznie fakt, że chcę zaliczyć 100% wyróżnień, a mimo tego, że udaje mi się to zrobić, to po prostu nie działa.

22.11.2021 10:39
Mr. JaQb
2
odpowiedz
Mr. JaQb
115
Legend

Niektóre wyróżnienia po prostu nie działają i nic z tym na ten moment nie zrobisz. Też cisnąłem po 100%, niestety wymienione przez Ciebie wyróżnienia to nie wyjątki, niedziałających jest przynajmniej kilkanaście.

22.11.2021 10:46
😃
3
odpowiedz
razor92pl
12
Pretorianin

No nic, w takim razie powinienem się cieszyć, że trafiłem na takie mało wymagające. Nie problem jest przejechać odkrytym już skrótem, czy wbić 100mph tym fordem, ale gdyby nie zadziałało mi to z Vocho Baja, gdzie się trochę z tym namęczyłem, to bym się strasznie zirytował.

Forum: FH5 - wyróżnienia - problem.