Zobaczymy. Hiszpanie na dwóch poprzednich MS odpadali w 1/8. Tutaj 1/16 ale to mecz po grupie. Także nie zdziwię sie jak przegrają. Gdzieś niespodzianka być musi.
Szkoda że mecz Portugalii nie jest o tej porze. Gdzie tu szansa na darcie mordy ;D A tutaj takie kluchy.
Niby stawiałem na Hiszpanie, ale nie podoba mi się ich gra. Szkoda mi trochę Austrii
Nawet naparstka niespodzianki nie było ;D Nie wiem czy ta Hiszpania taka mocarna, czy Austria tak słaba,bezjajeczna.
Ronaldo znowu w pierwszym składzie. Chorwacja przechodzi dalej ;D
Teraz patrzę, że tam grają przy 35 stopniach. Karne jak nic . Chorwaci lubią dogrywki i karne ;D
Bramkarz z Portugalii to mistrz. Chorwacja naprawdę gra bardzo dobrze. W sumie to nie wiem za kim jestem.
I dlatego to był ciężki do obstawienia mecz. Portugalia sie męczyła w grupie. Ale Chorwaci też tak grali jakby zmęczeni byli. Pierwsza połowa to samo. A przychodzi druga połowa, i widzę Chorwację którą znam. Aktywną, nieprzewidywalną. A Portugalia taka nie Portugalska. W 1 połowie sporo okazji,druga gorzej. Co tu się dzieje XD A
Przecież ten sędzia to jakiś idiota - nie rozumiem dlaczego był spalony.
Edit Do tego bramka wyglądała jak samobój.
Edit 2 No nic jeden z lepszych meczy podczas tych mistrzostw. Szkoda że Polacy nie potrafią grać w piłkę.
Edit 3 No to teraz nas czeka Hiszpania - Portugalia.
O jeny jednak nie ma na 2;2 :( Ależ w drugiej połowie się mecz zrobił. Warto było zarwać noc. Ale jakby ten gol był uznany to byłoby coś genialnego. Ale niestety serduszko się kraje :( Niewykorzystane świetne sytuacje Chorwatów. Właściwie przegrali przez dwa błędy obrony. Nie ogarniam czemu obrońcy Chorwacji nie skoczyli do piłki przy golu na 2;1.
Tak. Też liczyłem na dogrywkę. W sumie nie byłem pierwszy raz za nikim. Obie drużyny bardzo dobre a sam mecz mi się bardzo podobał. Dogrywka byłaby naprawdę ciekawa.
Mecz świetny, ale już trochę przeginają z tym przedłużaniem meczy... Ponad 16 min to już gruba przesada.
Przeginają głównie z nieuznawaniem bramek. No ale może to na tym polega i takie są przepisy. Nie jestem entuzjastą piłki nożnej ale te mistrzostwa mi się naprawdę podobają.