Fallout - gdzie kupić?

Forum Gry RPG
Odpowiedz
23.07.2012 20:26
Persecuted
1
odpowiedz
Persecuted
163
Adeptus Mechanicus

Fallout - gdzie kupić?

Witajcie.

Stała się rzecz straszna, otóż pękła mi płyta z pierwszym Falloutem ;/. Chciałem sobie kupić nowego i tu zaskoczenie - nigdzie nie znalazłem. Orientujecie się czy można dostać gdzieś jeszcze pudełkową wersję (najlepiej razem z częścią 2, bo ta płyta też najlepsze lata ma już za sobą...). Kiedyś sprzedawali tego sporo, były różne edycje (np. trylogia) i kosztowały grosze (niecałe 20zł), a teraz nic... Ktoś może wie (zwracam się głównie do pracowników Cenegi/Grampl którzy na forum zaglądają) czy nie planowana jest jakaś re-edycja?

Pozdrawiam.

23.07.2012 20:27
2
odpowiedz
Meorkon_NPC
51
Generał

gog.com

edit: Tfu, cholera. O pudełkową chodzi...
Radziłbym Ci poszukać w jakichś małych sklepach komputerowych - w takich przybytkach gry leżą nawet kilka lat.

23.07.2012 20:29
bogi1
3
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Jeżeli takie wydanie ci odpowiada to proszę bardzo:

http://allegro.pl/listing.php/search?string=saga+fallout&sourceid=Mozilla-search

edit: A tu nowa:

http://sklep. [ link zabroniony przez regulamin forum ] /produkt/13994

w i r t u s . p l

23.07.2012 20:30
4
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend
23.07.2012 20:32
5
odpowiedz
Poelsan_NPC
35
Legend

Ja kupiłem kiedyś sagę Fallout w byle sklepie ze sprzętem i grami, więc nie wierzę, że nigdzie nie znajdziesz.

23.07.2012 21:23
Persecuted
6
odpowiedz
Persecuted
163
Adeptus Mechanicus

@Rod

Być może, ale ja szukałem w necie, a nie fizycznie ;].

@bogi1

Dzięki, tego mi było trzeba!

@Kravas

O GOGu wiem, nawet można było kiedyś za darmo pobrać. Wtedy mi nie przyszło do głowy że mogę tego kiedyś potrzebować...

Ogólnie dzięki wszystkim za pomoc i zainteresowanie. Jakby ktoś jeszcze coś znalazł, to pisać ;).

PS. To trochę nie dziwne, że ta seria zniknęła z rynku? Może już nie ma chętnych ;/.

23.07.2012 22:40
7
odpowiedz
Asartan_NPC
28
Centurion

@Persecuted
Ja bym obstawiał że cdprojekt stracił prawa wydawnicze.

23.07.2012 23:39
8
odpowiedz
zanonimizowany841670
14
Centurion

na allegro szukaj

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl