Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Fallout 2 (wersja steam) Restoration Project 2.3.3 po polsku - Problem z instalacją

24.04.2016 11:53
TiGeReK
1
TiGeReK
67
OniichaN

Fallout 2 (wersja steam) Restoration Project 2.3.3 po polsku - Problem z instalacją

Witam,

Mam taki o to problem. Wczoraj kupiłem fallouta 2 w wersji steam (nie posiadam napędu dvd, dlatego się na to zdecydowałem), spolszczyłem go za pomocą pliku "przełącz.bat" - może ktoś to skojarzy, kto również się tym bawił. Chciałem zainstalować dodatek Restoration Project 2.3.3, ale nie działa mi to w ogóle i nie mam pojęcia jak to odpalić, z powodu steam'owej wersji.
Ktoś, kiedyś może grał w falloucika z tym dodatkiem, używając fallouta ze steama i mu wszystko ładnie działało? Jeżeli tak to bardzo proszę o jakieś porady, albo poprowadzenie za "rączkę" :) Siedzę już z wujkiem google z 2h i dalej nic.
Pozdrawiam

post wyedytowany przez TiGeReK 2016-04-24 11:53:31
24.04.2016 19:55
TiGeReK
2
odpowiedz
TiGeReK
67
OniichaN

Podbije, może ktoś wieczorem siedzi akurat :)

24.04.2016 20:25
claudespeed18
3
odpowiedz
claudespeed18
214
Wszechwiedzący

Spróbuj bez spolszczenia ponownie i tylko RP dodać. Ewentualnie spolszczenie na sam koniec. Jeśli grałeś w grę kilka razy już to raczej rozumieć dokładnie wszystkiego nie trzeba i można przejść w ENG. Ja przynajmniej chcę tak zrobić jeszcze w tym roku, taki 'ostatni raz' i wtedy zostawić stare Fallouty w spokoju :)

Jest jeszcze modzik na podmianę wyglądu broni. Na pasku akcji oczywiście. Broń bardziej 'aktualna', sam chyba to wrzucę kiedyś by sprawdzić.

post wyedytowany przez claudespeed18 2016-04-24 20:31:42
Forum: Fallout 2 (wersja steam) Restoration Project 2.3.3 po polsku - Problem z instalacją