Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Fallout 2 - problem z naprawa reaktora

01.07.2011 15:30
szarzasty
😊
1
szarzasty
87
Mork

Fallout 2 - problem z naprawa reaktora

czesc, mam problem z druga czescia fallouta.
Moja postac znajduje się w Gecko (miasto ghuli) - mam juz część potrzebną do naprawy otrzymaną od faceta w kryptopolis, gadalem z tym nadetym bufonem Faustusem(?) w pomieszczeniu obok reaktora i nic z tego nie wyniklo - probuje naprawic reaktor za pomoca robota naprawczego i niby wszystko jest ok - robocik wszystko wykonuje ale po naprawie nadal nic - gadanie z tym nadetym ghulem nic nie daje - ciagle sie tylko przechwala jakby w ogole reaktor nie zostal naprawiony.

Ktos pamieta ten moment?:) Co jest nie tak?:)

01.07.2011 15:40
2
odpowiedz
zanonimizowany595212
51
Generał

A przy naprawie reaktora wykonywałeś czynności w odpowiedniej kolejności?
W mojej wersji gry jest tak:
1. Amplify Plutonium-Gamma Shield
2.Deharmonize Neptunium Impeller
3.Calibrate Uranium-Rod Driver
4.Set Voltage on Saturn-Class Capacitor
5.Test Jupiter Wave Complier
6.Install Hydroelectric Magnetosphere Regulator to save the plant or Turn Cooling Valve Off

szarzasty - niezbyt pamiętam naprawę reaktora, ale zdaje mi się, że to powinno być zainstalowane na końcu.

01.07.2011 15:50
szarzasty
3
odpowiedz
szarzasty
87
Mork

hmpf - pierwsze piec punktow robie w dobrej kolejnosci - robot dochodzi do ostatniej maszyny.
O co chodzi w tym szostym punkcie? Mam recznie przekrecic ten zawór? To tez nic nie daje a innych mozliwosci w robocie nie mam a "Hydroelectric Magnetosphere Regulator" oddaje robotowi juz na samym poczatku operacji

robot prosi o tę część juz na samym poczatku przed wykonywaniem programu naprawczego. I wlasnie nie wiem gdzie i jak to zainstalować

Wybaczcie za klopot - problem juz rozwiazany:)

Forum: Fallout 2 - problem z naprawa reaktora