Facebook

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
25.09.2011 14:47
1
odpowiedz
zanonimizowany734527
21
Pretorianin

Facebook

Witam,

Posiadam prywatne konto na facebooku oraz fanpage. Niestety, cokolwiek chciałbym zrobić na tym fanpage to facebook automatycznie przestawia na moje prywatne konto. Chciałbym, by fanpage był oddzielnym i samodzielnym kontem. Do kogo pisać w tej sprawie? Czy w ogóle coś takiego da się zrobić czy jednak każdą stroną musi opiekować się całkiem prywatna osoba?

25.09.2011 15:00
2
odpowiedz
zanonimizowany807452
18
Konsul

Masz coś nachrzanione w ustawieniach, bo można mieć na tym samym koncie, zarówno prywatne konto, jak i kilka różnych stron i na każdym z nich działasz indywidualnie. A FB niczego automatycznie nie przestawia, bo sam robisz to ręcznie.

25.09.2011 17:04
3
odpowiedz
zanonimizowany804989
6
Chorąży

Ja pod swoją opieką mam 5 fanpage i wszystkie znajdują się w moim profilu prywatnym. Jeśli chce coś mieścić na jednym z nich poprostu się przełączam i już.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl