Fable III.Czary?

Forum Gry RPG
Odpowiedz
22.11.2011 08:28
1
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

Fable III.Czary?

Jakich czarów warto uczyć się w grze Fable III.
Narazie mogę się nauczyć następujących czarów.
1.Czar Wstrząs
2.Burza Lodowa
3.Czar Wir
4.Czar Pchnięcie Mocy

Który z tych czarów polecacie do nauczenia sie?

22.11.2011 08:34
2
odpowiedz
Xoarran_NPC
97
Legend

Najlepsze jest nauczenie sie KOMBINACJI czarow. Co wiecej gdy odkryjesz pewna ich kombinacje, to walka przestanie miec sens, poniewaz uderzysz czarem X, poprawisz obszarowym Y, a zanim ten skonczy dzialac X znow sie naladuje i tak w kolko. I nic tego przetrwac nie moze. Specjalnie nie mowie jakich, bo szkoda psuc sobie zabawe...

22.11.2011 09:47
3
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

Wiem że Kombinacja Czarów jest dobra, narazie nauczony jestem Kula Ognia i Burza Lodowa(taki przeciwstawnik żywiołow).Głównie używam broni palnej,ale wolałbym przeskoczyć na czystą magię,tylko właśnie nie wiem które czary są dobre,a nie chce też bardzo wydawać pkt.Gildii w błoto,Chociaż jeżeli chodzi o pkt to miałbym ich poddostatkiem(wykonuje wszystkie misje poboczne,prowadzę interakcje z każdą napotkaną osobą).
To posprawdzam sobie czary i zobaczę która kombinacja jest jedną z lepszych.
Potem będą jeszcze jakieś czary do odblokowania?Mogę już wyruszyć do Aurory,ale robię wszystkie misje poboczne które mogę wykonać.

23.11.2011 17:59
4
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

Stosuje połączenie czarów Ostrza+Wir,moim zdaniem sprawdza się świetnie.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl