Witam!
Mam problem z grą F1 2012. Pobrałem z torrentów plik oznaczony jako flt-f112 i z tego co wyczytałem w instrukcji nie jest potrzebny w nim crack. Więc po instalacji chcę włączyć grę i pojawia się logo gry, czarny ekran na chwilę i powraca do Windowsa. W czym tkwi problem ?
Sprzętowo wygląda to tak:
Windows 7 Professional x64
Procesor: Intel(R) Core i5 2.9GHz (Turbo 3.1GHz)
Pamięć RAM: 8GB DDR3
Grafika: NVidia GTX 550 Ti 1GB GDDR5
Pobrałem z torrentów plik oznaczony jako flt-f112 i z tego co wyczytałem w instrukcji nie jest potrzebny w nim crack.
Od tej pory jedyne odpowiedzi jakich możesz się spodziewać to "won piracie!" i pochodne.
I tak większość piraci i nie wiem czemu przyznanie się do tego to taki problem, ale ok.
No właśnie problem, bo na tym forum (i generalnie na Gry-Online) nie toleruje się piractwa i nie jest ważne czy piraci mniejszość czy większość. Chciałem Ci tylko uświadomić że tutaj pomocy w swojej sprawie nie znajdziesz.
Jednego tylko nie rozumiem. Po co przychodzisz z tym problemem tutaj, gdzie ludzie nie są złodziejami. W internecie jest pełno witryn dla złodziei, na których mógłbyś zadać to pytanie, a Ty musiałeś wybrać akurat ten portal...
Tak go wyzywacie, a sami na bank macie jakiś program lub muzykę czy filmy ściągane z neta nielegalnie.
Pobrałem z torrentów plik oznaczony jako flt-f112 i W czym tkwi problem ?
Sam sobie odpowiedz.
Procesor: Intel(R) Core i5 2.9GHz (Turbo 3.1GHz)
Pamięć RAM: 8GB DDR3
Grafika: NVidia GTX 550 Ti 1GB GDDR5
To też ukradłeś?