eeeee mały problem

Forum Książki i Ebooki
Odpowiedz
27.06.2011 18:36
1
odpowiedz
............................. left
4
Legionista

eeeee mały problem

Witam:)
Mam takie pytanie nie nawiedzę czytać książek bo nie interesuje mnie to i nie potrafię się skupić nad nimi jedyną książką jaką przeczytałem od deski do deski to jest "Zemsta"
I teraz moje pytanie co polecilibyście mi do przeczytania tylko na prawdę fajnego

27.06.2011 18:38
2
odpowiedz
Inolkath_NPC
69
Legend

Rio Anaconda - wojtek cejrowski

27.06.2011 18:38
3
odpowiedz
Omni_NPC
66
Senator

Assassin's Creed: Renesans - Oliver Bowden

Edit: Następnym razem niech temat wątku będzie miał coś wspólnego z tematem, ok?

27.06.2011 18:39
Mr.t0ster
4
odpowiedz
Mr.t0ster
39
Mr_Brown

Metro 2033
Metro 2033 Pieter
Metro 2034
Ghost Recon
Luny w Bieszczadach
edit:
Imie wiatru
Pantery nad Wisla

27.06.2011 19:05
Saul Hudson
5
odpowiedz
Saul Hudson
53
Legend

Skoro twierdzisz, że nie lubisz czytać to powinieneś zacząć od czegoś lekkiego. Może Harry Potter? A jak jesteś starszy to którąś z książek Dana Browna. Czyta się lekko i przyjemnie. W sam raz na początek zagłębienia się w książki ;)

04.07.2011 16:17
6
odpowiedz
zanonimizowany800105
1
Legionista

jeśli grasz/grałeś/masz zamiar grać to polecam serię Wiedźmin - Sapkowskiego

04.07.2011 16:36
Bartesso94
7
odpowiedz
Bartesso94
60
Generał

Zależy jakie książki lubisz- określiłeś się w ogóle w tym?

Z mojej strony polecam, tak jak wyżej, np. Wiedźmin, Harry Potter, Eragon- to wszystko to raczej luźne książki do czytania.

04.07.2011 16:43
8
odpowiedz
zanonimizowany735426
33
Pretorianin

Jak nie potrafisz się skupić na czytaniu książki to polecałbym po pierwsze mniej gier video i telewizji, bo widocznie masz mały czas skupienia uwagi.

Ale to taka dygresja. Oprócz tego:
-Jak podobała ci się zemsta to może czytaj dramaty, są ładnie podzielone i nie ma nudnych opisów, zacznij od innych książek Fredry, a potem może Shakespeare, bo ma kilka fajnych rzeczy.
-Zbiory opowiadań, ale to już zależy co lubisz, może King, Gaiman, Grzędowicz itp.
-Ogólnie lekka literatura przygodowo-fantastyczna jak książki Gaimana, Pratchett, Grzędowicz, może Księga Jesiennych Demonów tego ostatniego, bo to zbiór niezbyt długich, ale ciekawych opowiadań

Forum Forum Książki i Ebooki
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl