Edytor map do D3 Wskrzeszenie
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę pobrać edytor map do gry Disciples 3 Wskrzeszenie. Posiadałem już kiedyś ten edytor, ale miałem przeczyszczony dysk i usunęło mi go. Nie pamiętam gdzie go wtedy pobrałem, więc proszę o pomoc. Z góry dziękuje
Ale ja właśnie już szukałem w google i na każdej stronie były do pobrania tylko jakieś tam menagery
Przy okazji ktoś wie gdzie można pobrać więcej map do D3 wskrzeszenie (szukałem w google), bo w grze nie ma żadnej mapy z nieumarłymi :( Dlatego szukam edytora lub map
No jakoś u mnie ta pierwsza strona nic nie daje -,- Sprawdzałem wszystkie "downloady" i to samo. Pobierz WinRar, pobierz ... Menager
A ok, chyba już działa :)
*Legion 13
A ty masz jakąś mapkę na 4 rasy, albo taką gdzie jest miasto nieumarłych???

Ściągnęło się, ale jak chce włączyć instalator to jest coś takiego:
Może to być edytor na starszą wersję, taki nie zadziała. Ciężko będzie znaleźć działający bo europejska storna akelli już nie istnieje a studio tworzące grę padło.
Upadło? Słyszałem, że upada, ale nie dostałem jeszcze wieści, ze całkiem upadło, to szkoda :( Miał być jeszcze dodatek z krasnoludami.
To beznadzieja z tym edytorem. Bo jak go wtedy miałem to podmieniłem w jednej mapce demony na nieumarłych i było spoko, ale teraz nie będe miał mapy z nieumarłymi, chyba że gdzieś uda mi się taką znaleźć