Duke Nukem Forever nie działają przyciski
Mam dziwne problemy z klawiaturą. Gdy gram w 1 misję i zabijam bosa to muszę się na niego wspiąć i coś mu urwać. Muszę naciskać spację ale nic się nie dzieje . Zmieniam klawisz na CTRL i zaczął działać dobrze. Później żaden z klawiszy nie działał jak go zamieniałem . Nie mogę przez to przejść misji Qeen Bitch. Ktoś mi wreszcie wytłumaczy o co chodzi ?!!
Naprawdę jestem wkurzony ;/ PS. to nie jest wina rytmicznego naciskania bo na różne sposoby próbowałem i nic. Czekam na odpowiedź
Miałem podobnie, może to specyfika laptopa. Po pierwszym bossie, kiedy zmieniłem klawisze wróciłem do spacji. Faktycznie z raz miałem problemy z Queen Bitch, ale zadziałało. Nie wiem, jaka to reguła, spróbuj kilka razy, powinno wreszcie zadziałać. Widziałem na forach , że sporo ludzi ma z tym problem, ale najkonkretniejsza rada to jednak zmiana klawiszy.
Osobiście nie mam laptopa ale wydaje mi się ze to blad wynikajacy z systemu. To znaczy ze w systemie mam program ktory wykorzystuje ten przycisk i zamiast w grze to naciskam go tak jakby w windowsie